El derbi local de 3a Catalana és per a La Llàntia

Molinos continua líder amb més avantatge i Cirera atrapa el segon classificat

La UD Molinos va guanyar i continua líder, mentre que la UD Cirera també va obtenir tres punts molt importants i ja se situa en el tercer lloc de la classificació. En el derbi de la jornada l’equip llantienc va passar per sobre de la Mataronesa al Camí del Mig.

Futbol Mataronesa - La Llàntia

UD MATARONESA 1-4 AD LA LLÀNTIA

UD MATARONESA: Palomino, Dembo, Espín (Othman 57’), Guti, Moya, Hidalgo, Sissoko, Manga (Joan 26’), Vega, Bofarull, Aitor.
AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha, Andrada, Salvia (Hassan 46’), Paby, Bilal (Yakoubha 46’), Jerreh, Guedes (Betolín 80’), Ibra, Said (Delfín 85’) i Ibu (Díaz 75’).

El derbi va ser de color verd. Ibu va avançar els llantiencs als 10’, però abans de la mitja hora va empatar Dembo. No van tardar novament a avançar-se els visitants amb gol de Guedes, que al quart d’hora de la represa també va fer el tercer. L’equip verd va controlar bé la situació i ja en els minuts final Ibra va posar la sentència.

Futbol Mataronesa - La Llàntia

UD MOLINOS 2-1 PREMIÀ DE DALT

UD MOLINOS: Dani, Mamadou, Cano (Roca 46’), Héctor, Carmona, Isra, Bustos, Jorge, Uri Martín (Toni Martín 46’), Joan (Ruben Moreno 76’), Aitor Moreno (Micky 88’).

El líder va haver de treballar de valent per acabar sumant tres punts que el mantenen a dalt de tot. Després de 8 jornades consecutives sense perdre augmenten a 7 punts l’avantatge sobre el segon.
L’equip premianenc es va avançar amb un gol en fred. Després l’equip blanc-i-blau va picar pedra durant molta estona, però no va trobar premi fins als minuts finals quan van marcar Roca i Héctor, aquest ja en temps afegit.

UD CIRERA 4-0 VILASSAR DE DALT

UD CIRERA: Toni, Isaac, Palau, Karamba, Ximillo (Cristian R. 57’), Juako (Frank 67’), Agus (Baba 65’), Yustos, Campaña, Izar (Carlos Flores 78’), Aleix.

L’equip de Polo va golejar un rival directe en el millor partit de la temporada al Municipal de Cirera. Després d’uns minuts de tempteig, l’equip local va anar agafant el contorl i es va desbocar en l’últim quart d’hora de la primera part i van marcar Ximillo, Aleix i Campaña. A la represa Izar va posar la cirereta amb un gol del des mig del camp. I n’haguessin pogut arribar més...

190218Fu_AlegriaCirera

SANTVICENTÍ 1-1 PLA D’EN BOET

PLA D’EN BOET: Jairo, Mamadou (Marc Conejo 33’), Joel (Ordóñez 75’), Charro, Carrasco, Javi (Cano 45’), Valencia, Badr, Samuel (Barris 45’), Eric (Marquett 89’), Cortés.

Valuós punt de l’equip groc-i-blau en un camp molt complicat davant un equip de la zona alta. Valencia va avançar els de Pla d’en Boet quan faltava poc per al descans i només començar la segona part van empatar els locals.

LA SALUT BADALONA 3-0 CERDANYOLA AEiLL

AEiLL CERDANYOLA: Omar. Àlex, Sergi, Llop, Simón (Almirón 66’), Ricis (Ayoub 79’), Mas, Delgado, Carrasco, Valle (Ghailan 67’) i Traoré.

Sisena derrota seguida de l’equip vermell, que ja ha de començar a pensar en evitar el descens. L’equip badaloní es va avançar al quart d’hora de joc i després l’equip vermell va estar prop de l’empat, però en el tram final, quan jugava amb 10 per expulsió de Llop, va rebre dos gols més.

Més fotos del derbi entre Mataronesa i La Llàntia (Dani Ferrer)

Futbol Mataronesa - La Llàntia

Futbol Mataronesa - La Llàntia

Futbol Mataronesa - La Llàntia