El CE Mataró pot ser campió d'hivern el diumenge al Camí del Mig

Rep el Sant Pol, a les 16 hores, en aquest nou escenari com a local, a causa de les obres al Municipal del Centenari

El CE Mataró és líder de 2a Catalana. Ha fet un dels millors inicis de la seva història només superat pel de la temporada 1979-80, amb 12 victòries, 2 empats i només dues derrotes, però, tot i això està igualat a 38 punts amb el Turó Peira que no afluixa i porta ja 7 victòries seguides.

 

Aquest diumenge es reprèn la competició i l’equip groc-i-negre juga a casa, però no serà al Municipal del Centenari, que està en obres de remodelació de gespa i sistema de rec, sinó al Camí del Mig que, durant un temps serà el seu terreny de joc com a local. A les 16 hores rep el Sant Pol en el segon derbi maresmenc consecutiu amb el qual es tancarà la primera volta, i en el qual l'equip groc-i-negre, en cas de victòria es proclamaria campió d'hivern.

Ara mateix els santpolencs estan en 9a posició a 17 punts del Mataró, però cal recordar que la temporada passada es van emportar un empat a dos gols. I un derbi sempre és un derbi...

El Turó la Peira en aquesta última jornada rep el Molletense (7è amb 23 punts), un dels dos equips que ha guanyat al Mataró en la 1a volta.

Així està la classificació de la 2a Catalana

L’equip juvenil inicia la segona volta

L’equip juvenil del CE Mataró està fent una gran campanya a la Lliga Nacional, on és 5è amb 28 punts. El dissabte comença la segona volta rebent el Sant Andreu (11è classificat), al qual ja va derrotar a la primera volta per 1-2.

Aquest partit es jugarà també al Municipal del Camí del Mig a les 18:30 hores després del partit del primer equip.

L’equip femení juga a la Guineueta

Per la seva part l’equip femení (10è de 1a Catalana amb 11 punts) juga el diumenge a les12:30 hores al camp de la Guineueta, que és 14è amb 6 punts. Bona ocasió per sumar tres punts més.