El CE Mataró guanya amb "aitoritat" i continua líder de 2a Catalana

Aitor Gonzàlez ha obert el camí del triomf amb dos gols de falta directa

Futbol CE Mataró - Parc

El CE Mataró tenia l'obligació de guanyar aquesta tarda davant el Parc barceloní si volia mantenir el lideratge de la 2a Catalana, ja que al matí el Turó Peira, l'equip amb el qual estava empatat a punts, havia guanyat el seu partit. I no ha estat fàcil, però dos tocs de genialitat d'Aitor Gonzàlez han servit per encaminar l'equip groc-i-negre cap al triomf.

L'equip visitant només havia perdut un partit fins ara com a visitant i ha fet un bon partit plantant cara durant tota la primera part al líder. Els barcelonins no s'han tancat excessivament, però molt ben col·locats sobre el terreny de joc han impedit durant la primera mitja hora que l'equip local arribés amb perill. Les dues ocasions més clares han arribat al tram final de la primera part amb un gran xut de Parri des de fora de l'àrea i amb una rematada de Dani Prieto a la sortida d'una falta llançada per Aitor, però en totes dues ocasions s'ha lluït el porter visitant.

Dos gols del capità obren el camí del triomf

A la represa el Mataró ha trenat molt bé el seu joc ofensiu, però la primera gran ocasió ha estat per als barcelonins quan el seu davanter centre en una pilotada llarga ha guanyat l'esquena a l'avançada defensa local i s'ha plantat davant Pol, però el seu xut ha sortit alt. En el minut següent Aitor ha obert la llauna amb un xut de falta directa prop del córner, que, potser una mica desviat per un defensa, s'ha introduït a la porteria visitant.

181216Fu_GolAitor

El capità groc-i-negre no n'ha tingut prou i cinc minuts més tard ha xutat de forma magistral des de cinc metres fora de la frontal enviant la pilota, a l'estil Messi, per tot l'escaire.

Després l'equip visitant ha obert més les seves línies i, amb el partit força trencat, els dos equips han disposat de bones ocasions de gol. El tercer local ha arribat en la millor jugada del partit, amb passada de Kique cap a Creus, que des de l'extrem dret ha centrat perquè Peque marqués venint des del darrere. Després els visitants han estavellat una pilota al pal, però el marcador s'ha quedat en el 3 a 0.

CE MATARÓ 3-0  PARC

CE MATARÓ: Pol, Aleix Cirera (Aitor Vàzquez 78'), Dani Prieto, Isma, Víctor Yustos (Adrián Simón 78'), Kique, Parri (Marc Pascual 63'), Sergi Sànchez (Peque 70'), Aitor, Guillem Creus i Toni Muñoz (Pedro Pareja 71').
GOLS: 69' AITOR (1-0); 74' AITOR (2-0); 77' PEQUE (3-0).

VÍDEOS: Els dos gols d'Aitor González de falta | @ce_mataro