El CE Mataró guanya al Narcís Sala i manté l'avantatge de cinc punts

L'equip juvenil treu un gran empat al camp de l'Espanyol B, líder de la Lliga Nacional

El CE Mataró ha guanyat al Narcís Sala davant el Sant Andreu Atlètic gràcies a un solitari gol de Kique que val el seu pes en or. D'aquesta manera el Mataró, líder sòlid, ha aconseguit la seva novena victòria en deu partits i conserva els cinc punts d'avantatge sobre el segon classificat.

181104Fu_SAndreuAt-CEM

El CE Mataró sabia que els seus dos perseguidors havien guanyat al matí i per tant es veia obligat a fer-ho per no perdre part de l'avantatge que té sobre ells. L'equip de Raul Monroy, que vestia la segona equipació, ha tingut el control del partit durant tota la primera part però sense arribar a crear cap clara ocasió de gol.

A la represa semblava que tot anava pel mateix camí fins que en una jugada de complicitat i de picardia, Aitor Gonzàlez ha servit una falta sense demanar la tanca i Kique ho ha aprofitat per marcar el gol que decidiria el partit superant el porter visitant. Després s'ha defensat bé i quan l'equip local s¡ha quedat en inferioritat, per una expulsió, Marc Pascual hauria pogut fer el segon però el seu xut des de la frontal ha anat al travesser.

SANT ANDREU ATLÈTIC  0-1 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Lluís (Víctor Yustos 70'), Dani, Adrián, Isma, Parri, Kique 8Pedro 70'), Aitor Gonzàlez (Peque 76'), Aleix Cirera, Uri (Marc Pascual 58'), Guillem Creus (Toni Muñoz 58').
GOL: 66' KIQUE (0-1).

L'equip juvenil empata al camp de l'Espanyol B, que és el líder

Gran partit de l'equip juvenil al camp del líder, que demostra el gran treball que Kiku Parcerisas està fent amb aquests jugadors. El CE Mataró està situat en 6è lloc d'una categoria tan complicada com és la Lliga Nacional.

Classificació del grup 7è de la Lliga Nacional

181105Fu_JuvenilCEM

L'equip groc-i-negre va anar per davant en dues ocasions gràcies a dos gols d'Édgar Àlvaro, però l'Espanyol B va poder empatar per dues vegades. Tot i això es va treure un punt de gran valor.

L'equip inicial el van formar Jahir Gómez, Xema Rodrigo, Ivan Torreblanca, Quim Pont, Joel Bañuls, Alejandro Muñoz, Felipe Schol, Joan Gual, Édgar Àlvaro, Reda Zaroual i Àlex Herranz. Després van entrar Àlex Alcaraz, Pau Targas i Omar Dambelleh. Completaven la convocatoria Pol Serra i Eric Zalaya.