El CE Mataró guanya i augmenta el seu avantatge en el liderat

Ha superat el Young Talent per 2-0 i ara té 5 punts d'avantatge sobre el Montcada que és segon

El CE Mataró, líder de 2a Catalana, ha guanyat amb gran solvència el Young Talent Badalona Sud, i gràcies a la derrota del Turó Peira augmenta l'avantatge sobre el segon classificat, que ara és el Montcada, a cinc punts.

El matx ha estat dominat de forma absoluta durant tota la primera part per l'equip local, que avui jugava amb la samarreta suplent, però només amb una clara ocasió de gol, quan Parri als 7 minuts ha enviat un xut al travesser. Fins que als 36' Dani Prieto, des de quasi trenta metres, ha enviat un obús en el llançament d'una falta directa que ha significat el primer gol local. Abans del descans Uri encara ha tingut dues bones ocasions per ampliar avantatge, però en la primera s'ha topat amb el porter i la segona l'ha salvat un defensa.

A la represa d'entrada s'ha mantingut la mateixa situació i abans del quart d'hora, després d'una molt bona jugada d'Aleix Cirera, Guillem Creus ha col·locat la pilota per tot l'escaire per fer el segon gol, el de la tranquil·litat.

Futbol CE Mataró - Young Talent

L'equip visitant ha obert línies, amb bon joc al centre del camp, i el Mataró ha tingut dues bones ocasions a peus d'Aitor, la primera aturada pel porter i la segona, en un xut de falta directa, s'ha estavellat en el pal.
Ja cap al final l'equip badaloní ha tingut dues ocasions però el porter Oliver Leiton, que debutava, ha estat segur.

CE MATARÓ 2-0 YOUNG TALENT BADALONA SUD

CE MATARÓ: Oliver Leiton, Aitor Vàzquez (Isma Aguilar 60'), Dani Prieto, Adriàn Simón, Víctor Yustos, Parri, Marc Pascual (Peque 73'), Kique Amador (Aitor Gonzàlez 60'), Guillem Creus (Pedro Pareja 60'), Toni Muñoz (Uri Martínez 39'), Aleix Cirera.
GOLS: 36' DANI PRIETO (1-0); 57' GUILLEM CREUS (2-0).