El CE Mataró supera el segon i recupera els quatre punts d'avantatge

L'equip groc-i-negre ha estat clarament superior a un Turó Peira força compacte

El CE Mataró ha reaccionat a la primera derrota patida la setmana passada i ho ha fet derrotant el segon classificat amb gran solvència i, aprofitant que el Singuerlín també havia perdut al matí, ha recuperat els quatre punts d'avantatge.

Futbol CE Mataró - Turó Peira

El partit, com ha passat fins ara en tots els jugats a camp propi, ha tingut un inici fluix, almenys pel que feia a l'espectacle, amb el Mataró tocant molt la pilota per fer córrer el rival però sense arribar a l'àrea rival. Al davant es veia un Turó Peira molt compacte defensivament i portant més perill a l'àrea local, que no pas l'equip groc-i-negre a la visitant. De fet l'equip local no ha arribat a l'àrea fins als 20 minuts i no ha xutat a porteria fins que es traspassava l'equador de la primera part, quan Aitor ha enviat un potent xut fregant el travesser.

Futbol CE Mataró - Turó Peira

Però en el tram final ja s'han començat a veure detalls del líder i a la mitja hora en la millor jugada de la primera part, portada per Lluís i Marc Pascual per la banda dreta, la pilota ha arribat a Aitor que venint des del darrere i en immillorable posició ha enviat la pilota al travesser, quan ja es cantava el gol. Poc després l'àrbitre ha anul·lat injustament un gol a Kique per un orsai que no ha existit.

A la represa el Mataró ha sortit fort i al cap de 6 minuts Pedro ha ficat una pilota en profunditat a Kique Amador, que demostrant una vegada més la seva gran qualitat ha superat la sortida del voluminós porter visitant.

181014Fu_MataroTuroPeira


Amb el partit ja encarrilat els barcelonins han obert línies. Al quart d'hora en una falta molt rigorosa a la frontal de l'àrea Pol Andiñach s'ha lluït amb una gran aturada. El Mataró disposava d'espais però el segon gol ho ha arribat fins al minut 80 i ha estat protagonitzat per dos dels homes que havien sortit de refresc, quan Víctor Yustos ha ficat una gran assistència entre la defensa que Toni Muñoz ha aprofitat per marcar amb un toc suau de qualitat.

CE MATARÓ 2-0 TURÓ PEIRA

CE MATARÓ: Pol, Lluís (Víctor Yustos 69'), Kiku, Isma (Dani Prieto 62'), Aleix Cirera (Aitor Vàzquez 80'), Parri, Marc Pascual (Adnane Ghailan 76'), Aitor, Kique, Pedro i Uri Martínez (Toni Muñoz 69').
GOLS: 51' KIQUE (1-0); 80' TONI MUÑOZ (2-0).