El CE Mataró veu trencada la seva ratxa triomfal

Ha perdut per 2-1 al camp del Singuerlín però continua líder de 2a Catalana

El CE Mataró havia fet el millor inici de lliga dels últims 25 anys amb cinc victòries seguides i el diumenge al migdia buscava la sisena al Municipal de Can Zam a Santa Coloma de Gramenet, però no ho ha pogut aconseguir i ha caigut davant el Singuerlín, equip que conserva la seva imbatibilitat, tot i que ha cedit dos empats.

181007Fu_SinguerlinCEM

Ja se sap que quan un equip va líder i ho ha guanyat tot tothom té ganes de trencar la seva ratxa i els equips surten molt motivats. Això ha passat també avui i els colomencs s'han avançat als 9 minuts de joc, amb un gran xut des de fora de l'àrea. Ha reaccionat el Mataró amb un bon treball col·lectiu i Toni Muñoz ha empatat abans de la mitja hora de joc.

A la represa l'equip groc-i-negre ha controlat la situació i ha tingut diverses ocasions de gol que ha desaprofitat i en canvi quan faltaven 9 minuts per al final l'equip local ha marcat el gol del triomf. Els darrers esforços de l'equip mataroní ja han estat infructuosos.

De tota manera, tot i la derrota, l'equip de Raul Monroy conserva la primera posició, amb un punt d'avantatge sobre el seu rival d'avui i sobre el Turó Peira, que serà el rival del pròxim diumenge al Municipal del Centenari, i que també es manté imbatut amb 4 victòries i 2 empats.

SINGUERLÍN 2-1 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol, Lluís, Kiku, Adrián, Isma, Parri (Marc Pascual 81'), Peque (Aitor 46'), Sergi Sànchez (Uri Martínez 57'), Kique, Toni Muñoz (Pedro 57'), Aleix Cirera.
GOLS: 9'  Rosas (1-0); 29' TONI MUÑOZ (1-1); 81' Xavi (2-1).

L'equip femení rep una dura derrota a casa

Si en l'únic partit que havien jugat en el seu debut a 1a Catalana l'equip femení groc-i-negre va guanyar per golejada (1-7) a l'Estartit, el passat diumenge va veure com el líder, el Martinenc, li infringia aquest mateix resultat al Municipal del Centenari.
Destacar el retorn, després d'una greu lesió, de la capitana Dori Apolo, que va ser l'autora del gol local.

L'equip juvenil dona la sorpresa guanyant al camp de la Damm

Gran victòria de l'equip juvenil al camp de la Damm, equip prestigiós dins del futbol base català i que estava en el segon lloc de la classificació. L'equip de Kiku Parcerisas es va imposar per 1-2, amb gols de Marc Esteban (0-1) i Eric Monjonell (1-2), després que els barcelonins haguessin empatat. Ara l'equip groc-i-negre és 6è a només 4 punts del líder. El pròxim dissabte a les 19 hores reben el Jabac Terrassa.

181008Fu_JuvenilCEM