El CE Mataró fa el "cinc de cinc" i augmenta el seu avantatge

L'equip groc-i-negre supera amb dificultats el Sarrià i ja porta quatre punts d'avantatge sobre el segon

180930Fu_IsmaToni

El CE Mataró ha aconseguit la seva cinquena victòria consecutiva en aquest inici de campionat i d'aquesta manera es consolida en el lideratge de la 2a Catalana, amb quatre punts d'avantatge sobre el segon classificat.

El partit contra el Sarrià no ha estat fàcil i per un moment ha planejat l'ombra de la derrota patida la temporada passada davant l'equip barceloní. Però l'equip de Raul Monroy avui ha tret caràcter de líder, en un dia en què el joc no ha estat brillant, i s'ha fet amb els tres punts.

Futbol CE Mataró - Sarrià

La primera part ha estat molt discreta, amb molt de joc de toc i nul·les ocasions de gol, ni a un costat ni a l'altre, fins al punt que el primer xut del Mataró ha estat superada la mitja hora de joc. I al descans s'ha arribat amb empat a zero gols al marcador, que avui tornava a funcionar al Municipal del Centenari.

A la represa la cosa ha canviat radicalment. El Mataró, amb el canvi dels seus dos laterals, ha sortit amb més empenta, i als 7 minuts, en una jugada en la qual Peque havia estat objecte de penal no assenyalat per l'àrbitre, Kique ha estat el més llest i ha creuat la pilota per avançar l'equip local.

Però de forma semblant a com li va passar fa poc al Barça a Leganés, l'equip groc-i-negre ha vist com l'equip visitant capgirava el marcador en pocs minuts, aprofitant una errada defensiva d'Aitor i després en un contraatac en què ha agafat la defensa local descol·locada per la dreta.

El Mataró havia de treure el caràcter de líder i ho ha fet. Ben aviat Isma ha estavellat un gran xut al travesser i dos minuts després ell mateix ha empatat en una gran rematada de cap a centrada perfecta de Kique a la sortida d'una falta lateral des de la dreta. I quan l'equip barceloní tornava a obrir línies en un contraatac Toni Muñoz ha aprofitat una assistència d'Aleix Cirera per superar amb un toc de qualitat el porter visitant i avançar l'equip groc-i-negre.

180930Fu_GolIsma

El partit no estava sentenciat i el Sarrià continuava portant perill a l'àrea local davant una defensa que no estava massa fina. Però en una jugada quasi calcada a la del segon gol Isma ha fet el que semblava el gol de la tranquil·litat quan ja s'havia acomplert el temps reglamentari.

Però no ha estat així. Quan ja passaven cinc minuts dels noranta, Pol ha refusat malament una pilota forçada que li havia cedit Dani Prieto i el Sarrià ha pogut fer el tercer. I el Mataró ha hagut d'acabar demanant l'hora, però finalment ha pogut mantenir el 4-3 i ha sumat la cinquena victòria seguida.

CE MATARÓ 4-3 SARRIÀ

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Víctor Yustos (Lluís 46'), Kiku, Adrián, Aitor Vàzquez (Isma 46'), Parri, Peque, Aitor Gonzàlez (Dani Prieto 68'), Aleix Cirera (Marc Pascual 77'), Pedro (Toni Muñoz 68'), Kique.
GOLS: 52' KIQUE (1-0); 56' Lacambra (1-1); 63' Pemán (1-2); 69' ISMA (2-2); 76' TONI MUÑOZ (3-2); 90' ISMA (4-2); 90+5' Salvador (4-3).