El CE Mataró completa el millor inici des de fa 25 anys i lidera la 2a Catalana

L'equip groc-i-negre va golejar a Montcada, a un equip que també ho havia guanyat tot

180923Fu_Montcada-Mataró1

El CE Mataró ha demostrat aquest migdia a Montcada que va a totes en aquest campionat de 2a Catalana. L'equip de Raul Monroy ha golejat per 1-4 al camp del tercer, un equip que fins ara, igual que l'equip groc-i-negre, havia guanyat els tres partits disputats. Ara el CE Mataró és el nou líder en solitari, ja que el Turó Peira ha cedit un empat a casa davant el Premià de Mar.

Feia 25 anys que el CE Mataró no guanyava els quatre primers partits de Lliga
El CE Mataró amb aquest triomf aconsegueix la quarta victòria consecutiva des de l'inici del campionat, i això no succeïa des de la temporada 1993-94, o sigui ja fa un quart de segle.
Era a la categoria Preferent (ara desapareguda i que estava per sota de la 1a Catalana). El Mataró de Miquel Corominas va guanyar els quatre primers i després quatre més, i al final de temporada acabaria pujant a 1a Catalana, i la següent a 3a Divisió.
Si aquest any els quatre primers derrotats pel Mataró han estat Besós BV (1-6), Llefià (2-0), Mollet (2-0) i Montcada (1-4), en aquella ocasió havien estat Calella (1-2), Anglès (2-0), Arbúcies (0-1) i Muntanyesa (4-0).
Veurem si en aquesta ocasió també continua la bona ratxa.

Després dels habituals primers minuts de tempteig el Mataró ha donat el primer avís i Toni Muñoz ha posat a prova a Cesc de Bode, l'ex-porter groc-i-negre, en una rematada a boca de canó. Però als 22' Kique no ha perdonat i a la sortida d'una falta lateral, en jugada d'estratègia, ha superat el porter montcadenc amb un magnífic xut creuat. A partir d'allà el Mataró ha trobat més espais i Aitor Vàzquez ja prop del descans ha fet el segon.

180923Fu_MontcadaMataro2

Quan només es portaven 16 segons de la represa Pedro, han fet pujar el 0-3 al marcador i poc després ha repetit per posar el 0-4. Ja s'ha relaxat l'equip groc-i-negre i el Montcada ha pogut fer el gol de l'honor. En els minuts finals han dominat però la defensa del Mataró ha estat segura.

El CE Mataró, com deia Raul Monroy en acabar el partit, té una plantilla molt àmplia amb 24 jugadors que tots ells poden donar un alt nivell i moltes variants en el seu joc, i avui s'ha demostrat una vegada més.

MONTCADA 1-4 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol, Kiku, Dani, Adrián, Aitor Vàzquez, Sergi (Isma 68'), Marc Pascual (Peque 55'), Aleix Cirera (Aitor 68'), Toni Muñoz (Guillem Creus 55'), Pedro i Kique (Parri 68').
GOLS: 22' KIQUE (0-1), 43' AITOR VÀZQUEZ (0-2); 46' PEDRO (0-3), 51' PEDRO (0-4); 65' Castellanos (1-4).