Àlex "Parri": "Ho donarem tot per intentar aconseguir l'ascens"

Entrevistem a un dels jugadors claus de la bona temporada del CE Mataró

Àlex

Com valores la temporada fins al moment?

La veritat és que si a l’inici de temporada ens haguessin dit que a aquestes alçades de la temporada estaríem segons a un sol partit del líder, tots ho haguéssim signat. Sempre es pot millorar, és clar, però estem en un bon moment, probablement el millor de la temporada.

Aquesta temporada el teu rendiment t’està convertint en una peça clau en el bon funcionament de l’equip...

Sí que és cert que quan acabem els partits, et destaquen i et feliciten, però al final, el que és important és la confiança del míster, cos tècnic i companys. És moltíssim, i si confien amb tu i ens preparem bé als entrenaments, procurarem estar el millor possible per afrontar aquest tram final de la temporada. Però sí, és cert que m’estic trobant bé i m’estan sortint les coses.

La temporada passada, que es va caure al playoff contra el Valls, pot influir en com afronteu aquest final de temporada?

Amb aquesta generació ja portem varis anys junts i ja hem passat per vàries situacions com aquella. Lluitant per l’ascens a Primera; i l’any de Primera, lluitant per la permanència. Això fa que l’equip ja sigui molt més madur i ens ha fet assolir solidesa. Ara és quan hem de demostrat què hem après de les temporades anteriors i som molt més experts.

Aquest estiu es va produir un canvi d’entrenador de l’Alberto Encinas a l’Alberto Aybar. El segon probablement basa el seu joc més ne la solidesa defensiva. Ho heu notat?

És evident que cada entrenador té els seus matisos, però al final els que juguem som els jugadors. Té confiança amb nosaltres i tenim jugadors de talent per poder jugar bé. Mai se’ns diu que renunciem a tenir la pilota. Si bé és cert que, al final, els equips campions són els que encaixen poc, i segurament sí que hem millorat una mica en solidesa defensiva.

Per acabar, l’objectiu és l’ascens? Veieu factible superar el Guineueta?

Des del principi, i que també arrosseguem de l’any passat, l’objectiu és clar i és pujar a Primera Catalana. Ara, a més a més, ens trobem en el millor tram de la temporada, tant de joc, com individual i físic. A nivell mental també crec que estem forts, i no se’ns farà gran perquè, com he dit abans, l’equip és molt més madur. Hem d’afrontar el que queda amb naturalitat i anant partit a partit.

Sobre el Guineueta, estem en bona dinàmica, tres punts per sota però amb el gol average a favor. Evidentment ens agradaria estar al seu lloc, però treballarem per remuntar-ho i acabar primers, i si no es pot aconseguir, doncs intentar superar la promoció per arribar a Primera Catalana. I per aconseguir-ho, ara que només quden tres partits a casa, ens aniria molt bé l’ajuda de l’afició, perquè quan el Municipal del Centenari està ple, el caliu ens acaba d’empènyer a aconseguir els objectius. Nosaltres ho donarem tot, intentant jugar bé per fer-los gaudir.