El Cirera guanya i continua a roda dels dos primers de 3a Catalana

Victòries també de Mataronesa, La Llàntia i Pla d'en Boet i provisional del Molinos que va veure suspès el seu partit a poc del final

Molt bona la jornada dels equips mataronins a la 3a Catalana de futbol, ja que només el Rocafonda. El Cirera, amb el seu triomf, continua a roda dels dos primers, cosa que també hauria fet el Molinos de no haver vist suspès el seu partit a poc del final. Mataronesa i La Llàntia, també guanyen i es van acostant a la permanència i Pla d'en Boet surt de la zona de descens amb un triomf a camp contrari.

180305Fu_Cirera

UD CIRERA 1-0 ARENYS MAR

UD CIRERA: Toni, Isaac, Kaddur, Albertito, Ximillo (Cristian Romero 75'), Álvaro Yustos, Joel, Albert Garrido (Matas 51'), Izar, Pol i Aleix (Peque 87').

L'equip cirerenc continua fort al camp dels Salesians on està jugant com a local, i va assolir un treballat triomf davant l'equip arenyenc, que va defensar molt bé durant tot el partit. L'equip groc només va poder marcar quan faltava menys d'un quart d'hora gràcies a un centre-xut d'Àlvaro Yustos que va sorprendre el porter visitant.

180305Fu_CireraArenys

UD MOLINOS 2-1 POBLE SEC (suspès)

UD MOLINOS: Ramos, Abel Moreno (Marc 79'), Héctor, Ruben Moreno (Manrique 55'), Roca, Bustos, Toni Martín (Sergio Cobo 82'), Augusto Campos, Adrián García (Adrià Artero 55'), Keita i Uri Martín (Óscar 46').

180304Fu_MolinosPobleSec2

L'equip molinenc es va avançar amb gol de Javi Bustos als 20', però l'equip barceloní va empatar poc després. A la represa el partit va augmentar en intensitat i Manrique va fer el segon gol local quan faltava un quart d'hora. Ja en el temps afegit va haver-hi una batussa, que acabà amb una expulsió per bàndol i amb el partit suspès.

180304Fu_MolinosPobleSec

AD LA LLÀNTIA 2-1 PREMIÀ DALT

LA LLÀNTIA: Lloret, Llavero, Chamarro (Arafan 62'), Delfín (Hassan 26'), Jordi Cano, Ibra (Lamin 80'), Ángel Vega (Artero 62'), Ibu, Jerreh, Salvia, Said.

L'equip llantienc va veure com els premianencs s'avançaven, però de seguida van empatar amb gol d'Ángel Vega. A poc de l'inici de la segona part Ibra va fer el segon gol local, i els verds van defensar amb ordre el seu avantatge, davant un bon rival, per sumar tres punts importants.

POMAR 1-4 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Rabassa, Guti, Koke (Marcelo Luna 65'), Àlex Moya, Aitor (Hidalgo 65'), Espín (Axel 55'), Nogales, Migue (Navarro 46'), Fort (Beltran 55'), Badr

L'equip arlequinat va sumar tres punts importants i ho va fer gràcies a un final de partit espectacular. Primer Pol Rabassa va aturar un penal i després Marcelo Luna va marcar quatre gols en els darrers vint minuts (havia entrat poc abans) per remuntar el gol inicial dels badalonins.

180305Fu_Mataronesa

SANTVICENTÍ 1-2 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Moreno, Elías (Marc Pérez 55'), Javi, Reyes, Carrasco, Valencia, Eric, Cortés, Valle (Farissi 83'), Miquel i Moussa (Abilio 74').

Bon partit del Pla d'en Boet en un camp complicat. València els va avançar abans de la mitja hora, però de seguida van empatar els locals. Moussa va marcar a poc de la represa i aleshores l'equip groc va defensar bé l'avantatge, per poder sortir de la zona de descens.

SINGUERLÍN 5-1 ROCAFONDA

ROCAFONDA: Suárez, Benguerel, Rosa, Almazán, Guillem Bou, Touré, Brassier, Dembo, Bakary, Canteros i Alhagie.

El Rocafonda va resistir bé a la 1a part arribant al descans amb empat a zero, però a la segona va cedir davant del potencial del segon i cau novament a zona de descens. L'únic gol visitant el va marcar Bakary quan la cosa ja estava en 3-0.