El Cirera guanya a Calella i es manté en la lluita per l'ascens

Dels altres equips només Pla d'en Boet va sumar un punt i la UD Mataronesa aquesta vegada no va poder amb el líder

Mala jornada per als equips mataronins de la 3a Catalana de futbol, ja que només la UD Cirera va poder sumar els tres punts. Pla d'en Boet va empatar a casa, amb el penúltim, i els altres quatre van perdre. La Mataronesa, que venia de guanyar al camp d'un líder, no va poder a casa amb el nou equip capdavanter.

180228Fu_Calella-Cirera2

CALELLA 1-2 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Isaac, Kaddur, Albertito, Ximillo, Álvaro Yustos, Joel (Albert Garrido 89'), Peque, Izar, Pol (Matas 71') i Aleix (Othman 84').

Partit entretingut i emocionant i en el qual l'equip local, tot i ser el cuer, va plantar cara en tot moment a un Cirera que, amb el triomf, continua en la lluita per l'ascens. Izar i Aleix van avançar el seu equip amb un 0-2, però el Calella va reduir molt a prop del descans. A la represa es va viure un matx intens, amb ocasions per als dos costats, sobretot per al Cirera, amb gol anul·lat i xut al pal, però el gol de la tranquil·litat no va arribar.

180228Fu_Calella-Cirera

MATARONESA 0-3 YOUNG TALENT

MATARONESA: Marcios, Guti, Koke (Fort 46'), Hidalgo (Badr 46'), Navarro, Aitor (Axel 46'), Espín, Beltrán (Carlos 81'), Sissoko (Cámara 66'), Nogales, Miguel.

Futbol Mataronesa - Young Talents

El nou líder va venir previngut després de la victòria arlequinada la setmana passada al camp del Singuerlín, que era el primer classificat, i va sortir amb molt empenta marcant dos gols en el primer quart d'hora. Després l'equip local ho va intentar però sense sort i els badalonins van sentenciar en el darrer minut.

PLA D'EN BOET 3-3 POMAR

PLA D'EN BOET: Jairo, Elías, Carlos, Javi, Carrasco, Reyes, Eric (Valle 46'), Farissi (Marc Pérez 46'), Cortés (Fernàndez 80'), Miquel, Moussa.

Cortés va avançar l'equip local, però els badalonins van capgirar abans del descans. A la represa l'equip groc va aprofitar la primera expulsió visitant per avançar-se amb gols de Moussa i Valle. Però l'equip visitant va tensionar més el partit, i tot i perdre un altre jugador va ser capaç d'empatar en el temps afegit, quan jugaven amb nou.

VILASSAR B 1-0 AD LA LLÀNTIA

LA LLÀNTIA: Lloret, Llavero, Delfín, Cámara, Jordi Cano, Ibu, Jerreh, Bertolín (Hassan 46'), Salvia (Montes 77'), Yusupha (Chamarro 46'), Said (Kanteh 77').

L'equip llantienc va fer mèrits suficients per aconseguir els tres punts, amb clares ocasions, però la pilota no va voler entrar i l'equip local va marcar en la seva única ocasió sobre la mitja hora de la primera part.

180226Fu_LaLLantia

ROCAFONDA 1-5 CABRILS

ROCAFONDA: Mérida, Benguerel, Rosa, Almazán, Marc Bou (Guillem Bou 46'), Soto (Suárez 46'), Touré, Brassier, Dembo, Soufian, Wassa.

Partit amb poca història. L'equip cabrilenc, que està a la zona alta, va marcar molt aviat i ja va jugar a plaer amb espais que va saber aprofitar per posar el 0-3 al descans. L'equip local va reduir als 20 minuts de la represa, però en el tram final els visitants van ampliar l'avantatge.

PREMIÀ DALT 3-1 MOLINOS

MOLINOS: Ramos, Keita, Hèctor, Adrià Artero, Roca, Javi Bustos, Sergio Cobo, Isra (Gorka 59'), Manrique, Augusto Campos (Rubén Moreno 59') i Marc Fernàndez (Óscar 59').

El Molinos no va poder puntuar i ha vist com el Cirera li pren el tercer lloc i com el segon s'allunya a quatre punts. El partit va començar mogut. i els locals es van avançar molt aviat, però Campos va empatar als 9'.  Després al primer minut de la 2a part l'equip premiamenc es va avançar de penal i va sentenciar als 68'.