El CE Mataró, en la persecució del líder, no pot fallar a casa

Rep a les 17 hores del diumenge el Parc UD barceloní, un equip inèdit a la nostra ciutat

El CE Mataró rep el diumenge a les 17 hores l'equip del Parc UD, un equip inèdit a la nostra ciutat, del barri barceloní de Fort Pienc. I l'equip groc-i-negre no té altre opció que la victòria per continuar amb garanties en la persecució del líder, l'EE Guineueta.

Futbol CE Mataró - Canyelles

L'equip groc-i-negre està situat en la 2a plaça, o sigui la que permet jugar la promoció, aquella promoció que la temporada passada no va resultar positiva, i el líder està sis punts per sobre amb una marxa formidable. En la darrera jornada el Mataró va aconseguir treure un punt del seu terreny, cosa que li dóna el golaverage particular, però caldrà guanyar molt i ensopegar poc, tot esperant que sí ensopegui l'equip que domina la classificació. I això podria esdevenir aquesta setmaa, ja que el líder visita el Districte 030, filial del Sant Andreu, que està empatat amb el Mataró en el segon lloc.

El rival de torn de l'equip groc-i-negre pot semblar fàcil ja que està en el 12è lloc a 14 punts del Mataró, però de ben segur donarà guerra, veient que en la darrera jornada va superar per 1-0 un equip de la zona alta com és l'Europa B i que a la 1a volta només es va poder empatar a zero al seu camp.