El CE Mataró se la juga el diumenge al camp del líder

Visita la Guineueta que porta set partits seguits guanyant

El CE Mataró juga el diumenge al migdia (12 hores) un partit molt important al Municipal de la Guineueta a Barcelona, prop de la Ronda de Dalt, ja que visita el líder de la 2a Catalana.

Futbol CE Mataró - Guineueta

En l'onzena jornada del campionat el CE Mataró i la Guineueta compartien el tercer lloc amb 21 punts, per darrere d'Europa B i Districte 030 CE, filial del Sant Andreu, que en tenien tres més. En les set jornades següents l'equip de la Guineueta ha aconseguit sumar els 21 punts possibles, guanyant els set partits, i és líder amb 42 punts.

Per la seva part l'equip groc-i-negre ha perdut dos partits (dos derbis maresmencs contra Argentona i Masnou) i amb 36 punts ocupa el segon lloc, que li donaria el dret a jugar la promoció, que ja va jugar sense èxit la temporada passada. Però per darrere vénen sis equips molt enganxats i amb ganes de lluitar també pels llocs de privilegi.

Una derrota del Mataró el deixaria a 9 punts del primer i sembla una diferència molt gran per ser remuntada. Un empat no seria mal resultat sobretot tenint en compte que l'equip barceloní només ha cedit un punt a casa en tota la temporada i només ha encaixat un gol en vuit partits. Però està clar que un triomf li donaria totes les possibilitats per lluitar pel títol.

És aquest el segon partit de la 2a volta i en la primera en el partit jugat a Mataró, l'equip groc-i-negre va guanyar per 2-1, remuntant el gol inicial dels barcelonins, amb gols de Kiku i Youssef.

I tampoc ha estat fàcil per al Mataró guanyar en aquell camp. L'ha visitat 5 vegades i només va poder guanyar en la primera visita la temporada 2011-12 guanyant per 3-4. Després tres derrotes (la temporada passada per 3-1) i un empat (la temporada de l'ascens a 1a).