La Mataronesa guanya el derbi de 3a a Pla d'en Boet

Cirera i Molinos també guanyen i continuen a la zona alta de la taula

La jornada del cap de setmana de 3a Catalana ens portava un derbi al Municipal de Pla d'en Boet i l'equip de la Mataronesa en va sortir com a clar triomfador i d'aquesta manera s'enfila cap a la primera meitat de la taula classificatòria. Una classificació en la qual Cirera i Molinos es mantenen a la part noble com a perseguidors del líder, el Young Talent de Badalona. En canvi Rocafonda i Pla d'en Boet continuen en zona de descens i La Llàntia va perdent posicions.

Pla d'en Boet - Mataronesa

PLA D'EN BOET 1-3 MATARONESA

PLA D'EN BOET: Xavi, Alexis, Manu (Elias 46’), Lluc, Carrasco, Eric (Moussa 46`), Carlos, Reyes (Javi 60’), Sergi (Valencia 60’), Cortes (Marc 46’), Vela.
MATARONESA: Rabassa, Navarro, Cobos, Lianes (Camara 46’), Espin (Koke 65’), Beltran, Ariel (Cristian 70’), Moya (Marc 46’), Axel (Ibra 70’), Nabil, Marcelo.

El partit va començar amb intensitat per part de la Mataronesa, disposant de diverses jugades d'avançar-se en el marcador. Però no va ser fins al 24' en què es va avançar quan Marcelo, l'ex-jugador del Mataró, va transformar una pena màxima. I només dos minuts més tard Axel va aconseguir el 0-2 per als arlequinats. El Boet ho intentava amb sortides a la contra, i en una d'elles l'àrbitre assenyalà penal en el 32'. Reyes s'encarrega de transformar-lo, retallant distàncies en el marcador. Sense temps per assimilar el resultat, va Cobos aconseguir el tercer gol visitant en el 36'. Fins al descans els dos equips ho van intentar. Trobant-se amb els dos porters que van estar encertats en les seves intervencions.

La segona meitat va començar amb un Boet més incisiu fent mèrits d'ampliar el seu caseller, posant cèrcol a la porteria de Rabassa, que contestava amb actuacions de mèrit. La Mataronesa tampoc no va saber aprofitar les ocasions que va disposar per ampliar el marcador. En els últims compassos del partit el joc va decaure en intensitat fruit de la calor i l'esforç realitzat per part dels dos equips.

UD CIRERA 2-1 VILASSAR MAR B

UD CIRERA: Jan Pol, Ximillo (Baba 72'), Albertito, Izar (Joel 46'), Isaac, Yustos, Pereira (Othman 28'), Pol, Peque (Joan 65'), Albert Garrido (Borja León 63'), Aleix Tarrés.

Magnífic partit el jugat al Municipal de Cirera on el filial vilassarenc va donar una magnífica imatge tot i la seva situació a la taula. Els cirerencs es van avançar molt aviat amb un u contra u ben resolt per Pol Esperalba i poc després Pereira va estavellar una pilota al pal. Però l'equip visitant va empatar al quart d'hora de joc i a partir d'allà els dos equips van tenir bones ocasions de gol fins al descans.
A la represa el joc va continuar molt viu, intens i amb ocasions de gol que van fer lluir els dos porters. I als 67' va ser Joel el que va culminar una gran jugada per posar el 2-1 que seria definitiu, perquè en el tram final Jan Pol va treure una pilota quan ja es cantava el gol.

171016Fu_Cirera

SANTVICENTÍ 1-3 MOLINOS

UD MOLINOS: Ramos, Keita, Abel Moreno (Óscar 67'), Héctor, Adrià Artero, Roca, Isra, Rubén Moreno (Manrique 67'), Toni Martín (García Mesa 80'), Augusto Campos i Gorka.

Bon partit de l'equip blanc-i-blau en un terreny complicat i davant un equip que feia quatre jornades que no perdia. Els molinencs van controlar bé els atacs inicials dels locals i als 33' Héctor Deniz va avançar el seu equip. A la represa, als 65', Augusto Campos va fer el segon, però quan ja es veia la victòria molt a prop, el Molinos va encaixar un gol en pròpia porta, i això va portar a un final emocionant resolt poc abans del final amb un gol de Jorge Manrique.

YOUNG TALENT 3-2 ROCAFONDA

ROCAFONDA: Gracia, Berenguerl, Gerardo Almazán, Soto, Aguila, Touré, Brassier, Dembo, Paby, Soufian, Oumar.

L'equip rocafondí va fer el millor partit de la temporada i va estar ben a prop de la sorpresa al camp del líder. Es va avançar al primer mintu amb gol d'Oumar i poc després Dembo va fer el 0-2. Va arribar la previsible reacció del líder que al descans ja havia empatat. A la represa el Rocafonda va resistir bé, però quan faltaven deu minuts l'equip badaloní va sentenciar el matx, privant l'equip mataroní del seu primer punt a la lliga.

LA LLÀNTIA 2-3 POBLE SEC

LA LLÀNTIA: Lloret, Llavero, Serrano (Omar 60'), Ibra, Ángel Vega (Moha Elkasmy 80'), Montes, Lamin, Bertolín (Kanteh 68'), Arafan, Seidou, Jordi Cano.

L'equip llantienc va perdre davant de l'equip barceloní, ja encadena cinc jornades sense guanyar després de les dues victòries inicials i baixa a la segona meitat de la taula.
Va tenir el partit ben encarrilat amb gol d'Arafan als 27', però els visitants van empatar en el darrer minut de la primera part. Es va tornar a avançar amb gol de Jordi Cano als 72', però mentre encara celebraven el gol van rebre l'empat altra vegada. I quan l'equip local buscava el gol del triomf, en una contra en el darrer minut, va encaixar el tercer gol i una dura derrota.