El diumenge el Pla d’en Boet busca la 5a victòria consecutiva a 3a Catalana

La Llàntia, sense cap pressió, rep el líder de la categoria, el Districte 030 CE

A la 3a Catalana el partit més destacat de la jornada d'aquest cap de setmana, que és l'avant-penúltima del campionat, torna a ser, com la setmana passada, al Municipal de Pla d’en Boet. Allà el diumenge a les 12 hores rep el Santvicentí (8è amb 45 punts) que ja té la permanència assegurada, i l’equip groc, que és 11è amb 38 punts, pot sumar tres punts que quasi li podrien donar ja la salvació, segons com vagin els altres resultats.

Futbol Pla d'en Boet - Singuerlín

La UD Mataronesa (9è amb 41 punts) pot assegurar també del tot la permanència matemàtica davant el Cabrera (17è amb 29 punts) en partit que es jugarà al Camí del Mig el dissabte a les 18 hores.

La UD Molinos, l’equip mataroní millor situat en 6è lloc amb 54 punts, visita l’Argentona (dissabte 18:45 hores), on el rep un equip que apura les seves possibilitats d’entrar en un dels dos primers llocs, ja que és 3r amb 66 punts.

I finalment l’equip de La Llàntia (7è amb 47 punts) rep el diumenge a les 12:15 hores el líder de la competició, el Districte 030 CE, que és el filial del Sant Andreu, que té 69 punts.

Futbol La Llàntia - Singuerlin