Tercer ple de la temporada dels equips de 3a Catalana de futbol

La gran sorpresa la va donar Molinos guanyant al camp d'un dels líders

Per tercera vegada aquesta temporada 2016-17 els quatre equips mataronins de la 3a Catalana han aconseguit el ple dels 12 punts possibles. La gran sorpresa la va donar la UD Molinos guanyant al camp d'un dels tres líders, el Young Talent Badalona Sud, mentre que Mataronesa i La Llàntia guanyaven a casa i el Pla d'en Boet ho feia sense jugar per la retirada del Pineda.

170501Fu_4equips3a

UD MATARONESA 3-1 VILASSAR MAR B

UD MATARONESA: Paco, Oriol, Carlos, Mosquera (Miguel 73’), Navarro (Ángel 46’), Comas (Jurado 85’), Marc, Simon, Vicente,  Campaña, Alex  i Rafa.

Per fi la Mataronesa va aconseguir la victòria, que es resistia des de la 19a jornada, sense comptar amb el partit guanyat per la retirada del Pineda. Han estat 10 partits sense poder guanyar en el terreny de joc. Ja tocava, ja...
La primera part va estar dominada pel Vilassar de Mar "B", amb un joc ràpid i controlant la pilota en tot moment, posant en serioses dificultats als locals. I en el minut 21 es van avançar en el marcador. A la Mataronesa li costava en excés desplegar el seu joc i només va disposar d'un parell de jugades per inquietar al meta vilassarenc.
En la segona meitat, els locals van canviar la cara del partit. Tenint més contacte amb la pilota i amb més precisió en els últims metres, van anar arribant les ocasions. En el 62' Marc va empatar el partit i en el 68' Simon va marcar des de fora de l'àrea. El Vilassar va estirar línies però les seves arribades a l'àrea local van topar contra la defensa o amb Paco. En els 87' Ángel Torrecilla va aconseguir el definitiu 3-1, que va assegurar els tres punts que pràcticament donen la permanència amb 11 punts d'avantatge sobre la zona de descens a falta de 12 per disputar.

AD LA LLÀNTIA 2-1 ARENYS DE MAR

AD LA LLÀNTIA: Picó, Ruben (León 46'), Blasco (Guedes 87'), Adrià Artero, Chamarro, Delfín, Ángel Vega (Toni Martín 67'), Said, Jerreh, Aitor Moreno (Ibra 67'), Seidou (Xavier Artero 75').

L'equip llantienc continua en la seva bona línia en els partits jugats al Municipal de La Llàntia on aquesta temporada només hi han pogut guanyar Mataronesa i Pla d'en Boet. Davant l'Arenys de Mar l'equip llantienc va imposar el seu millor joc a la primera part i va marxar al descans amb un 2-0 favorables amb gols de Seidou (18') i Vega (42').

A la represa l'equip arenyenc, més necessitat de punts, es va estirar endavant i va reduir diferències als 62', però després l'equip local va defensar bé i va mantenir l'avantatge, per obtenir tres punts que el consoliden en el 7è lloc de la taula.

YOUNG TALENT 1-2 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Dani Ramos, Llavero, Abel Moreno, Héctor Deniz, Rubén Moreno (Gorka 57'), Roca, Badre (Adán Nevado 85'), Augusto Campos, Óscar, Adrián Garcia (Beltrán 69') i Manrique (García Mesa 80').

L'equip blanc-i-blau va donar la sorpresa de la jornada guanyant al camp d'un dels tres equips que compartien el lideratge. I és que tot i que el Molinos no té ja esperances de lluitar per les posicions de privilegi, va donar una bona imatge. Va rebre un gol força matiner dels locals, però va saber sobreposar-se i Óscar Martínez va empatar a la mitja hora de joc. I després a la represa es va trobar amb un gol en pròpia porta dels badalonins que els va donar un avantatge que van saber conservar fins al final.

Amb aquesta victòria el Molinos quasi té el sisè lloc assegurat i pot lluitar pel cinquè que ocupa el Singuerlín amb un punt més.