Dues mataronines triomfen amb el Barça femení de futbol

Marta Torrejón i Leila Ouahabi formen part de l'equip que comanda la lliga, que ha de jugar semifinals de Champions, i també són internacionals amb Espanya

Dues jugadores mataronines, Marta Torrejón i Leila Ouahabi, estan triomfant a l'equip femení del FC Barcelona de futbol, que és líder de la lliga estatal i que està classificat per a les semifinals de la Champions, que jugaran el dissabte vinent. I també han estat cridades amb la selecció espanyola.

La Marta Torrejón ja fa unes temporades que és fixa de l'equip blaugrana i la Leila, formada també a la base blaugrana, ha tornat a l'equip aquesta temporada després d'haver estat cedida al València. Totes dues juguen en posició de defensa.

I podríem afegir que també forma part de l'equip, i de la selecció espanyola, la davantera de Dosrius Olga García, que havia començat jugant al Futsal de la nostra ciutat.

170419Fu_TorrejonOuahabi

En la darrera jornada de lliga van derrotar per 3-0 el Betis i dominen la classificació, empatades a punts amb l'Atlético de Madrid.

El dissabte vinent a les 18 hores rebran el París Saint Germain en l'anada de la semifinal de la Champions League femenina.

I a més a més, totes dues (Leila com a titular i Marta entrant a la segona part) van formar part de la selecció espanyola que va derrotar la setmana passada a Bèlgica per 1-4, i són candidates a poder jugar l'Eurocopa d'aquest any amb l'equip de Jorge Vilda.