El més necessitat, el Pla d'en Boet, guanya el derbi de 3a a La Llàntia

En els altres dos partits la Mataronesa va empatar a casa i Molinos va perdre a Premià de Dalt

En la jornada de 3a Catalana de futbol l'únic equip mataroní que va sumar els tres punts va ser el més necessitat, el Pla d'en Boet, que va guanyar per 0-1 a La Llàntia en el derbi de la jornada. La Mataronesa va empatar a casa davant el Singuerlín i el Molinos, que continua sent el millor situat, va perdre a Premià de Dalt davant un dels equips que encara aspira a l'ascens.

Futbol La Llàntia - Pla d'en Boet

AD LA LLÀNTIA 0-1 PLA D'EN BOET

AD LA LLÀNTIA: Picó, Ruben (Delfín 66'), Blasco, Hèctor Urbano (Seidou 71'), Chamarro (Ymbern 66'), Jordi Cano, Ángel Vega (Artero 79'), Jerreh, Aitor Moreno (Ibra 46'), Ibu, Sergio Cobo.
PLA D'EN BOET: Jairo, Collado, Marc Palau, Carrasco, Moussa, Eric, Vela, Carlos Gonzàlez, Ito Palanco (Javi 83'), Youness i Silva (Valle 64').

El derbi jugat al Municipal de La Llàntia va ser molt disputat i al final l'equip més necessitat va ser el que es va fer amb els tres punts. El Pla d'en Boet va marcar als deu minuts de la represa gràcies a Ito Palanco, i després va saber mantenir el seu avantatge amb bona defensa, per sumar tres punts importants que li permeten sortir de la zona de descens.

MATARONESA 1-1 SINGUERLÍN

UD MATARONESA: Paco, Oriol, Carlos, Comas (Mosquera 33’), Simo, Angel (Rafa 45’), Koke, Campaña, Alex, Miguel i Aldo (Aitor 64’).

Partit molt disputat des dels primers compassos. El Singuerlín es va veure sorprès per l'aposta ofensiva dels arlequinats que buscaven sorprendre des del principi. Però van ser els visitants els que es van avançar en el marcador poc abans del quart d'hora de joc. La Mataronesa seguia amb la seva aposta i als 36' Àngel Torrecillas va aprofitar una pilota dins de l'àrea per empatar el partit 1-1. En l'últim tram de partit el Singuerlín es va apoderar del control de la pilota, posant en dificultats la meta local defensada per Paco.
La segona meitat va ser més disputada i intensa, amb contínues interrupcions per faltes, la qual cosa no deixava que hi hagués fluïdesa en el joc. El Singuerlín es quedà amb deu en el 57, la qual cosa va donar aire al partit, arribant més joc i ocasions per als dos equips. Les bones intervencions de les defenses van evitar que el marcador es mogués.

PREMIÀ DE DALT 2-1 MOLINOS

UD MOLINOS: Dani Ramos, Isaac Ramos (Badre 56'), Abel Moreno, Hèctor Deniz, Rubén Moreno (Llavera 80'), Roca, Adán Nevado (Beltrán 65'), Augusto, Gorka, Óscar, Manrique.

El Molinos va perdre al camp d'un dels equips que encara té aspiracions a lluitar per l'ascens. L'equip premianenc va marcar primer als 20' i al quart d'hora de la segona part va fer el segon. Quasi immediatament va reduir diferències Óscar Martínez i durant el tram final l'equip visitant encara va posar la por al cos dels premianencs, però el marcador ja no es va moure.