El CE Mataró s'ha de retrobar amb el triomf el diumenge davant el Sarrià

La UD Cirera també té un partit important al camp del Badia

Mataró

El CE Mataró està lluitant per recuperar la plaça a 1a Catalana que va perdre la temporada passada i el diumenge a les 16:30 hores té un partit en el qual no pot fallar davant el Sarrià. Un equip, que és 12è de la classificació a 15 punts del Mataró, i davant el qual només es va poder empatar a zero a la 1a volta. En la seva darrera visita fa dues temporades, en la de l'ascens del Mataró a 1a, l'equip local va guanyar per un ajustat 1-0

L'equip d'Alberto Encinas ha estat líder, per tant en posició d'ascens directe, durant sis setmanes seguides, però els empats als camps del Canyelles i Sant Pol i la derrota a casa davant del Premià de Mar, l'han fet baixar a la segona plaça a 4 punts de la Fundació Grama.

Aquest segon lloc permetria jugar la promoció contra el 2n de l'altre grup que ara mateix és un equip ben conegut com és el Banyoles, rival fa anys a 3a Divisió, i que ja es pot suposar que no seria fàcil. Però a més al darrere del Mataró venen Llefià i Guineueta, que estan a un sol punt. El calendari de l'equip groc-i-negre no és dolent, però s'ha de començar per guanyar a casa i no conformar-se a empatar a fora. L'equip mataroní només ha perdut tres partits en tot el campionat, però n'ha empatat 11 i ja se sap que això dels empats no són massa valuosos.

La UD Cirera va a buscar els tres punts a Badia del Vallès

Per la seva part la UD Cirera, en situació problemàtica fregant el descens, visita el camp del Badia, un rival directe, el diumenge a les 12 del migdia. En efecte l'equip cirerenc és 13è amb 29 punts i els vallesans estan un lloc per sota amb la mateixa puntuació. Només el resultat de la 1a volta (7-2 a favor del Cirera, amb 5 gols d'Aleix Tarrés) fa que els mataronins estiguin per davant. I la 14a posició podria portar aparellada el descens en relació a la puntuació dels classificats en el mateix lloc als altres grups. I en el 15è lloc, que ja és de descens directe, tenim el Martinenc B a un sol punt.

No cal dir que un triomf és molt necessari per als d'Antonio Gonzàlez. I no és una cosa massa utòpica tenint en compte que el Badia ha perdut 7 partits a casa en el que portem de temporada. A veure si els cirerencs els claven la vuitena derrota... com la temporada 2013-14 quan hi van guanyar per 2-3 en la darrera visita feta a aquell camp.

Futbol Cirera - Badia