Un equip femení de futbol del Pla d'en Boet fa un gest honorable

L'equip aleví-infantil de l'entitat mataronina va fer un emocionant homenatge a l'equip del Sant Fost, que portava zero punts

El passat dissabte al matí al camp de futbol de Sant Fost de Campcentelles es van viure uns moments que val la pena donar a conèixer, i que cal destacar pels valors d'esportivitat i solidaritat que va aportar, en aquest món del futbol, tan sovint ple de detalls negatius.

En partit de la 2a categoria aleví-infantil s'enfrontaven l'equip local, el Sant Fost, i el Pla d'en Boet CE. L'equip local era cuer de la categoria amb 0 punts (amb 8 gols a favor i 315 en contra), i l'equip mataroní era el 7è classificat amb 26 punts.

170404Fu_Gestesportiu

Les mataronines, en la mitja part, quan guanyaven 0-4, van sortir un pèl abans al camp i van fer un passadís d'honor a l'equip santfostenc, agraint la capacitat de lluita que han demostrat, tot i els resultats negatius que han anat acumulant. A més, van estendre una pancarta animant-les a continuar en la recerca dels seus somnis, i considerant-les com les autèntiques campiones. Va ser un gest que honora l'equip i l'entitat mataronina, i que va emocionar els pares i mares d'un equip i altre.

170404Fu_PladenBoetinfantil

El fet ha tingut repercussió a mitjans informatius de Barcelona, com Mundo Deportivo, RAC-1 i també a les xarxes socials.

L'entrenador del Sant Fost, Sergio Carrillo, va assegurar als micròfons de RAC1 que "no en tenia ni idea. Estàvem a punt de sortir per a la segona part i el coordinador em va dir que ens poséssim en fila, que sortíssim i els donéssim les gràcies. I no tenia ni idea del motiu pel qual els havíem de donar les gràcies". El coordinador del club mataroní, Octavio López, va explicar que "la meitat de l'equip hem arribat a passar pel mateix que elles, golejades i amb molt pocs punts. I parlant-ho amb les noies i l'entrenadora, va sorgir la idea de poder tenir el detall que ens hauria agradat rebre a nosaltres".