Empat en el derbi de 3a Catalana entre Mataronesa i La Llàntia

Els altres dos equips mataronins de la categoria van perdre, el Pla d'en Boet a casa i el Molinos a fora

Cap dels quatre equips mataronins de la 3a Catalana de futbol va poder guanyar el passat cap de setmana, que ha estat un dels menys productius de tota la temporada.

El partit més interessant, el derbi jugat al Camí del Mig entre Mataronesa i La Llàntia, va acabar en empat, i els altres dos equips van perdre, la UD Molinos al camp d'un dels capdavanters i el Pla d'en Boet, davant un rival directe en la lluita per evitar el descens.

Mataronesa-llantia

UD MATARONESA 2-2 AD LA LLÀNTIA

UD MATARONESA: Rafa, Oriol, Carlos, Comas, Simon (Angel 61’ ), Vicente (Jurado 74’), Campaña, Álex, Manolo (Mosquera 55’), Aldo i Miguel.
LA LLANTIA: Pico, Blasco, Artero, Angel, Ibra (Mamadou 85’), Sergio Cobo, Ibu, Jerreh, Juanma (Rubèn 61’), Toni (Pol 79’), Cano.

Derbi intens el disputat al Camí del Mig, que podria haver caigut de qualsevol costat, i va quedar una mica deslluït per l'actuació arbitral. La Mataronesa va colpejar primer, quan Comas aprofità una pilota rebutjada per aconseguir l'1-0 en el 18'. La Llàntia va començar a atacar més amunt i en el 34' Sergio Cobo va empatar el partit. Els dos equips es van sentir a gust en el terreny de joc cosa que va propiciar, que es veiessin bones ocasions, per moure el marcador per part de tots dos equips.
La segona meitat va continuar amb el mateix guió. I novament els locals es van avançar en el marcador quan Miguel en el 54', de cap, va aconseguir el 2-1. En el 66' Sergio Cobo, en jugada personal, va tornar a empatar per als verds. Les contínues interrupcions de l'àrbitre no donaven fluïdesa al joc, però, tot i això, els dos equips van disposar d'ocasions per emportar-se els tres punts, però la cosa acabà en empat.

Amb aquest resultat l'equip arlequinat ha puntuat després de cinc derrotes consecutives i continuen en 9è lloc, i els llantiencs baixen un lloc caient a la 7a plaça.

PLA D'EN BOET 1-4 TURÓ PEIRA

PLA D'EN BOET: Rubén Lloret, Collado (Javi 46'), Marc Fernàndez, Carlos Gonzàlez, Marc Palau, Silva (Hamza 59'), Eric (Valle 68'), Valencia, Ito Palanco, Moussa i Youness.

Era un partit important per als del Pla d'en Boet, que jugaven davant un rival directe en la lluita per evitar el descens, i que va començar bé i va acabar fatal. Ben aviat Eric Jiménez va avançar els grocs, però de seguida van empatar els barcelonins i van començar a aparèixer dubtes. I més quan a l'inici de la segona part els visitants de seguida es van avançar. El Pla d'en Boet va buscar com a mínim l'empat, però en el tram final van arribar dos gols més del Turó Peira, que amb aquests tres punts se situa a només un dels grocs, que cauen al quart lloc per la cua.

DISTRICTE 030 CF 3-2 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Pulido, Isaac Ramos (García Mesa 79'), Abel Moreno, Hèctor, Llavero, Roca (Gorka 79'), Badre, Rubén Moreno (Augusto Campos 62'), Adrián (Adan Nevado 62'), Óscar (Beltrán 79'), Jorge Manrique.

L'equip blanc-i-blau es jugava possiblement les darreres opcions de poder-se enganxar a la lluita per un dels dos primers llocs, ja que visitava en segon classificat, el filial del Sant Andreu. I els molinencs van fer un gran partit, pero van sortir de buit.

Es van avançar amb un 0-2 amb gols d'Óscar Martínez i Badre, arribant amb aquest marcador al descans. Però a la represa els locals van sortir en tromba i primer, al quart d'hora, van reduir de penal, i en els deu minuts següents van capgirar el marcador amb dos gols més. Al tram final el Molinos ho van intentar de totes les maneres però no va haver-hi sort. I d'aquesta manera es queda en 5è lloc, ja a 9 punts del segon i amb un partit més jugat.