Segon ple de punts dels equips mataronins de 3a Catalana de futbol

Tots quatre equips van guanyar els seus partits per segona vegada a la temporada, destacant el triomf del Pla d'en Boet davant el líder

Aquest cap de setmana els quatre equips mataronins de 3a Catalana han aconseguit, per segona vegada aquesta temporada, el ple de punts. S'ha fet en la 9a jornada i ara a la 19a s'han sumat els 12 punts possibles, destacant el triomf del Pla d'en Boet sobre el líder.

Futbol Pla d'en Boet - Argentona

PLA D'EN BOET 3-1 DISTRICTE 030

PLA D'EN BOET: Jairo, Eric (Ordóñez 66'), Moussa, Ito (Vela 85'), Carrasco (Valle 66'), Valencia, Àlex Palau, Marc Fernàndez, Carlos, Silva (Javi Rodríguez 78'), Marc Palau.

L'equip del Pla d'en Boet, que està lluitant per evitar el descens, va donar la gran sorpresa de la jornada, fent una altra demostració del seu potencial per derrotar el líder de la categoria, que és el filial del Sant Andreu i que portava 7 victòries seguides.
L'equip de José Ángel Valero va fer un partidàs davant el millor equip del grup. Es va avançar amb un gol de Moussa al quart d'hora de joc, però els andreuencs van replicar empatant dos minuts més tard. Els grocs van tornar a centrar-se i abans del descans Marc Palau va marcar el segon i al quart d'hora de la represa ell mateix va fer el tercer, posant en franquícia el partit, que l'equip local ja no va deixar escapar gràcies a un bon treball defensiu.

UD MATARONESA 2-1 PREMIÀ DE DALT

UD MATARONESA: Pedro, Comas, (Jurado 66’), Tommy, Angel (Mosquera 10’), Bryan (Joel 74’), Aitor, Vicente, Koke, Manolo (Simon 66’), Aldo (Xavi 74’) i Miguel.

Victòria balsàmica, per trencar una ratxa dolenta de quatre jornades sense guanyar, i per acostar-se altra vegada a la lluita per dalt.
Primera meitat igualada, on el Premià de Dalt va disposar de més ocasions, però es va arribar al descans sense gols. La primera ocasió del segon temps també va ser pels de Premià de Dalt, amb una esplèndida intervenció de Pedro. Tommy va disposar de l'ocasió més clara de l'equip arlequinat fins al moment, traient un defensa premianenc de sota els pals, i poc després, en el minut 58, Miguel va avançar els de Mataró amb una gran rematada de cap. I aprofitant el desconcert visitant, tres minuts més tard, Comas va fer el segon. No es van rendir els premianencs i en el minut 70 Kuki d'un fort xut de fora de l'àrea, va retallar diferències. I fins al final la Mataronesa es va defensar amb tot per salvar aquest triomf necessari, amb un Pedro esplèndid sota pals.

170129Fu_UDMataronesa

AD LA LLÀNTIA 3-1 VILASSAR DE DALT

AD LA LLÀNTIA: Picó, Carmona, Blasco (Diallo 46'), Artero (Jerreh 46'), Sergio López, Jordi Cano, Delfí, Isra, Aitor Moreno (Toni Martín 74'), Sergio Cobo (Guedes 68'), Ibu (Ángel Vega 63').

L'equip verd, igual que la Mataronesa, es torna a enganxar a la lluita per les dues primeres places. Van sortir a totes i Sergio Cobo va avançar l'equip local ben aviat, i a la mitja hora el mateix jugador va fer el segon. I encara abans del descans Aitor Moreno, de penal, va fer el 3-0. Els vilassarencs van intentar la reacció a la segona part, però l'equip llantienc va defensar amb ordre i els visitants només van poder marcar de penal.

170129Fu_LaLlantiaVD

PINEDA 0-5 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Sandro Pulido, Grau (Gorka 57'), Ruiz, Abel Moreno, Rubén Moreno, Roca (Adrián 69'), Badre, Beltrán, Yeray (García Mesa 60'), Óscar, Manrique.

L'equip blanc-i-blau no va trobar cap problema per golejar al camp del cuer, un equip que està enfonsat aquesta temporada a la cua, sense haver fet encara cap punt. Badre, per dues vegades, i Óscar, van marcar a la primera part. I Manrique i García Mesa van arrodonir la golejada a la segona.