El Cirera treu un bon punt de Sant Pol

L'equip groc surt de la zona de descens directe, però continua en perill

L'equip de la UD Cirera visitava avui el camp del Sant Pol, d'on n'ha tret un valuós punt que li serveix de moment per sortir de la zona de descens, tot i que continua en perill, en el cinquè lloc per la cua, que també podria portar aparellat el descens, segons la puntuació respecte dels altres grups.

170129Fu_SPol-Cirera

Ha estat un partit força competit i que ha acabat amb un just empat. Els primers a marcar han estat els locals quan han aprofitat una mala cessió cap a Compte. Els d'Antonio Gonzàlez han quedat una mica tocats pel gol, però han anat reaccionant i poc abans del descans Aleix, amb tot a favor, no ha pogut connectar, per fer el gol de l'empat.

A la represa, amb els canvis, l'equip groc s'ha trobat millor, ha jugat amb més verticalitat i s'ha acostat amb més perill a l'àrea local. I al final han trobat premi a la sortida d'un córner llançat per Peque i que ha rematat Omar, per fer l'empat, que acabaria sent decisiu.

SANT POL 1-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Compte, Izar (Ivan Castillo 70'), Kaddur, Albertito, Peque, Roger (David Jiménez 18'), Baba, Cristian Romero (Carlitos 63'), Othman (Pereira 63'), Joan (Omar 70'), Aleix.
GOLS: 11' Balcells (1-0); 73' OMAR (1-1).