El CE Mataró goleja i és el nou líder de 2a Catalana

Ha superat amb molta facilitat per 4-0 el Badia, un equip de la zona baixa

Futbol CE Mataró - Badia

El CE Mataró ha començat el partit davant el Badia sabent que, si guanyava, es podia col·locar líder degut a la derrota de la Fundació Grama. Això mateix havia passat dues vegades fa poc i l'equip no havia estat capaç de guanyar, però avui l'equip groc-i-negre ha golejat, i s'ha convertit en el nou líder de la categoria. I la jornada vinent visitarà la Fundació Grama, ara en segona posició, en un partit molt important.

170129Fu_Totscelebrant

L'equip d'Alberto Encinas s'ha mostrat totalment superior a un equip vallesà que en tota la primera part només ha creat una situació de gol que ha salvat Pol en un u contra u amb un davanter visitant. En canvi a l'altra àrea el Mataró ha disposat de moltes ocasions. Isma en una rematada de cap que ha salvat un defensa sota pals, el mateix Isma en un xut de falta que ha anat al pal, Marcelo en una oportunitat en què s'ha entretingut massa, Óscar en una rematada clara a sortida de falta, que ha sortit fora per poc.

Es veia que el gol havia d'arribar i ha estat arran d'una falta llançada per Aitor que ha refusat el porter i Marcelo atent ha rematat a plaer.

170129Fu_PalancoMario

A la represa l'equip local s'ha trobat de seguida amb el segon gol obra de Mario López amb un bon xut des de dintre l'àrea. Però després ha seguit buscant el gol i Sergio Palanco ha marcat per partida doble, tots dos de cap, per arrodonir la golejada, que l'equip no aconseguia des de la primera volta de la temporada passada quan va guanyar l'Abadessenc pel mateix 4-0. I era una golejada que ja tocava després de molts partits a casa havent de patir fins al final.

170129Fu_4tgol

Els darrers vint minuts ja han sobrat i en ells quasi ha estat l'equip visitant el que ha estat més a prop del gol quan Arenas ha estavellat un xut al pal. I això ha permès que el Mataró conservés la porteria a zero per cinquena vegada a casa, i vuitena en global, durant aquesta temporada.

CE MATARÓ 4-0 BADIA VALLÈS

CE MATARÓ: Pol, Fiti (Willy 76'), Aitor Gonzàlez, Sergi Sànchez (Lluís 74'), Isma (Kiku 46'), Parri, Ricky, Óscar, Palanco (Marcos 76'), Marcelo i Mario.
GOLS: 39' MARCELO (1-0); 47' MARIO (2-0); 62' PALANCO (3-0); 64' PALANCO (4-0).

Futbol CE Mataró - Badia