El CE Mataró no pot fallar el diumenge a casa

La UD Cirera té un altre derbi maresmenc al camp del Sant Pol

Aquest cap de setmana a la 2a Catalana de futbol l'equip que juga a casa (diumenge 16.30 hores) és el CE Mataró. L'equip groc-i-negre s'hauria de retrobar amb el triomf, després de dos empats a fora: en el darrer partit de la 1a volta al camp del Carmelo i el primer de la 2a volta al camp del Besòs BV.

L'equip d'Alberto Encinas té un rival assequible, el Badia del Vallès, un equip de la zona baixa, que només ha guanyat un partit fora de casa. En els vuit partits disputats com a visitant ha encaixat 30 gols i en el partit de la primera volta el CE Mataró va guanyar per 0-2. Però els de groc-i-negre com a locals només han marcat 10 gols en vuit partits i seria hora de poder gaudir de més gols per part de l'afició.

Futbol CE Mataró - Fundació Grama

Recordem que l'equip groc-i-negre és segon amb 36 punts a dos del líder, la Fundació Grama, que en aquesta jornada juga al camp de la Guineueta, que és el tercer classificat. La setmana vinent el CE Mataró el que visitarà l'actual líder.

En l'única visita que va fer al camp del Mataró fa tres temporades (2013-14) va perdre per 5-0, i a Badia en aquella ocasió el Mataró va guanyar per 0-4. Això vol dir que l'equip de la població on es va criar el blaugrana Sergio Busquets encara no ha pogut marcar cap gol al Mataró en els tres partits jugats.

La UD Cirera es desplaça a Sant Pol

Per la seva part el Cirera juga el segon derbi maresmenc consecutiu al camp del Sant Pol. L'equip d'Antonio Gonzàlez en els dos darrers partits ha tret un punt més que l'equip groc-i-negre, ja que va perdre davant el Premià, però havia guanyat el Canyelles. Al terreny santpolenc intentarà recuperar el perdut davant el Premià. La temporada passada el resultat va ser 2-0 i l'anterior 0-1. A la primera volta el Cirera va guanyar per 1-0.

Futbol Cirera - Badia