El CE Mataró només pot empatar al camp del cuer

L'equip groc-i-negre acaba la primera volta en posició de promoció d'ascens a dos punts del líder

Qui pogués pensar que la visita al camp del cuer de la 2a Catalana, el Carmelo, seria fàcil, estava ben equivocat. El CE Mataró, co-líder igualat a punts amb la Fundació Grama, només hi ha pogut empatar i en els darrers minuts del partit. D'aquesta manera l'equip groc-i-negre perd contacte amb el líder, però encara acaba la primera volta en segon lloc, el que donaria accés a la promoció d'ascens, a dos punts del líder.

Futbol CE Mataró - Esportiu Can Pi

El partit ha sigut complicat, ja que l'equip barceloní ha sortit per totes, fent valer les seves armes, davant la teòrica superioritat mataronina. En un camp molt petit han creat molt de perill en les sacades de banda llarga penjades sobre porteria i cap al final Pol ha hagut de fer una aturada providencial. I els locals s'han trobat amb un gol poc després d'iniciar-se la segona part, amb una jugada d'aquestes característiques.

A partir d'allà el Mataró ha intentat capgirar el marcador però s'ha trobat amb una defensa molt segura al davant i tot el que ha pogut fer ha estat empatar quan faltaven cinc minuts per al final, amb un gol de penal fet sobre Sergio Palanco, jugador que havia debutat la setmana passada davant el Cirera, i que ha transformat ell mateix.

CARMELO 1-1 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol, Lluís, Kiku (Sergi Sànchez 68'), Rueda, Isma, Fiti (Parri 68'), Óscar, Marcelo, Mario, Ricky (Marc Ariño 76'), Sergio Palanco.
GOLS: 51' Villegas (1-0); 85' SERGIO PALANCO de penal (1-1).