La UD Cirera treu un bon empat del Nou Sardenya

Es va viure un final trepidant amb dos gols en el temps afegit

Molt bon partit, i ben entretingut, el que van disputar l'Europa B i el Cirera al Nou Sardenya el passat dissabte, amb dos equips que van buscar sempre la porteria i van trobar premi amb tres gols per cada bàndol. És un bon punt per a l'equip d'Antonio Gonzàlez, però que no li permet sortir de la zona de descens.

161211Fu_EquipCirera

La primera part es va desenvolupar quasi sempre al camp local, amb la UD Cirera dominant el partit, però sense la profunditat necessària per avançar-se en el marcador. L'equip local es defensava bé i sortia amb perill al contraatac i van disposar d'algunes ocasions de gol i al final van trobar el premi quan ja s'arribava al final de la primera part.

A la segona part l'equip mataroní va posar una marxa més per canviar el rumb del partit i al quart d'hora un córner llançat per Carlitos el va rematar Izar per fer l'empat. I quatre minuts més tard Joel va rematar una altra centrada de Carlitos per avançar el Cirera, que en aquesta ocasió vestia de vermell.

161211Fu_Europa-Cirera

Els entrenadors van començar a moure les banquetes i l'Europa va empatar quan faltaven vuit minuts pel final. I amb el partit ben trencat i amb els dos equips buscant el gol es va veure un final tremendament emocionant, ja que en el temps afegit el Cirera es va tornar a avançar amb gol d'Omar després d'una bona jugada de Said per la dreta. Però quan ja se celebrava el triomf els locals van empatar amb un xut potent.

EUROPA B 3-3 UD CIRERA

UD CIRERA: Compte, Kadur, Izar, Albertito, Peque (Omar 87'), Roger, Carlitos (Cristian Romero 72'), Joel (72' Baba), Pereira (72' Said), Joan, Aleix (83' Carlos Gómez).
GOLS: 43' Torrentbó (1-0); 60' IZAR (1-1); 64' JOEL (1-2); 82' Soto (2-2); 90+2' OMAR (2-3); 90+4' Grau (3-3).