Levante i Cornellà campions del 5è Torneig de Promeses SPALL de la UD Cirera

L'equip valencià es va imposar en alevins i el barceloní en benjamins

Els passats dies 6 i 8 la UD Cirera va organitzar amb un gran èxit de participació i d'assistència el 5è Torneig de Promeses SPALL que va acabar amb el triomf de la UD Levante en alevins i de la UE Cornellà  en benjamins.

El Levante UD guanya en categoria aleví

El dimarts dia 6 va ser el dia dedicat a la categoria aleví amb la participació de Sabadell, Villareal, Aqua Hotel, Badalona, L'Hospitalet, FC Barcelona, Mercantil Sabadell, Sant Andreu, Jabac Terrassa, Espanyol, Levante, Llagostera, Bordeta Lleida, Cornellà, València i UD CIRERA.

Es va proclamar campió la UD Levante guanyant per 6-1 el Villareal CF en la gran final. En les semifinals el Villareal CF havia derrotat el RCD Espanyol por 3-1 i el Levante UD va superar el FC Barcelona per 3-0.

161210Fu_Llevantaleví2

El Cornellà s'imposa en benjamins

El dijous dia 8 estava dedicat als benjamins amb la participació de l'Espanyol, L'Hospitalet, Badalona, Tordera, Sant Andreu, Mercantil, Sabadell, Girona, Bordeta Lleida, Cornellà, Granollers, Aqua Hotel, Cardedeu i tres equips de la UD CIRERA.

El campió va ser la UE Cornellà que va guanyar a la final el Badalona CF per 5-0.

Gran èxit de participació i assistència de públic

Van participar-hi 32 equips i es calcula en prop de 10.000 persones les que durant els dos dies van passar pel Camp Municipal de Cirera al llarg de les vint hores de competició.

161210Fu_TorneigCireraresum

161210Fu_GradaCirera