El CE Mataró desaprofita l'ocasió de posar-se líder

L'equip groc-i-negre ha perdut el partit que tenia ajornat al camp del Llefià

El CE Mataró tenia avui l'oportunitat de col·locar-se líder en solitari de la 2a Catalana de futbol, però l'ha desaprofitat en perdre al camp del Llefià badaloní per 2-1, en un partit ajornat en el seu dia i que s'ha jugat avui que era jornada de descans en el calendari.

161204Fu_CEMataróLLeifà

L'equip local ha sortit fort i s'ha avançat a la primera part. Després d'haver tingut alguna ocasió, l'equip local ha marcat en una pilota morta dins de l'àrea en què la defensa ha estat una mica indecisa i ho ha aprofitat Gascón. Fins al descans el Mataró ha buscat l'empat però sense encert.

Però sí que l'ha trobat quan encara no es portava un quart d'hora de la segona part, quan Aitor ha penjat una pilota per sobre de la defensa i Lluís, venint des del darrere, ha guanyat l'esquena als defensors i ha engaltat un fort xut que ha significat l'empat. A partir d'aquí semblava que el Mataró es podria fer amb el partit, però, quan millor jugava l'equip groc-i-negre, l'equip local, en un bon contraatac, ha trobat el segon gol gràcies a Demba Traoré l'ex-jugador del Cirera. Fins al final el Mataró ho ha intentat i Bargalló ha tingut una bona ocasió, però avui no ha tingut la sort del dia del Llavaneres.

Amb aquest resultat el CE Mataró es queda en segon lloc a dos punts del líder, que és la Fundació Grama, i el Llefià puja al quart lloc a quatre punts de l'equip mataroní.

LLEFIÀ 2-1 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Lluís (Marcos Sanmartín 77'), Rueda, Isma, Willy, Fiti (Ferran Barrera 85'), Parri (Óscar Castellano 69'), Sergi Sànchez, Mario, Bargalló, Aitor (Ricky 58').
GOLS: 19' Gascón (1-0); 57' LLUÍS (1-1); 76' Demba Traoré (2-1).