Derbi de 3a Catalana de futbol el dissabte al Camí del Mig

La UD Mataronesa rep el Pla d'en Boet el dissabte a les 18 hores

Mataronesa - Vilassar de Dalt

Aquest cap de setmana el principal punt d'interès pel que fa a la 3a Catalana de futbol se centra el dissabte a les 18 hores al Camí del Mig on hi haurà derbi local entre la UD Mataronesa i el Pla d'en Boet. L'equip arlequinat que ja ha pujat fins el segon lloc amb 23 punts, després de nou jornades d'imbatibilitat,  sembla el favorit davant el rival local que està en el 15è lloc amb només 9 punts. Però els de José Angel Valero porten una bona ratxa de quatre jornades sense perdre i la setmana passada van aconseguir un empat contra La Llàntia que també és equip de la zona alta.

Futbol Pla d'en Boet - La Làntia

L'AD La Llàntia també juga a casa, però ho farà el diumenge al Municipal de La Llàntia. L'equip verd és tercer amb 22 punts i rep el Vilassar de Mar B, que ocupa la 7a plaça amb només dos punts menys. Per tant sembla que pot ser un partit ben disputat.

I finalment la UD Molinos serà l'únic equip mataroní que es desplaci i jugarà el diumenge a la tarda a les 17 hores a Vilassar de Dalt. Els molinencs són quarts amb 21 punts, mentre que el seu rival és onzè amb 16 punts. Els blanc-i-blaus van amb la intenció de netejar la imatge de la setmana passada en que van perdr eper 2-5 a casa davant el Premià de Dalt.