Empat en el derbi de 3a Catalana entre Pla d'en Boet i La Llàntia

La UD Mataronesa guanya al camp del Singuerlín i escala al segon lloc

La jornada d'aquest cap de setmana a la 3a Catalana tenia el seu focus d'interès principal, pel que fa als equips mataronins, en el derbi que es jugava a Pla d'en Boet, on l'equip local rebia l'AD La Llàntia i el matx va acabar en empat. Però el detall més destacat de la jornada ha estat la victòria de la UD Mataronesa al camp del Singuerlín, fins fa poc líder, i que enlaira els arlequinats fins al segon lloc de la taula, superant els llantiencs i a la UD Molinos que ha ensopegat a casa i quedant-se a un sol punt del líder, el Young Talents Badalona Sud.

Futbol Pla d'en Boet - La Làntia

PLA D'EN BOET CE 1-1 AD LA LLÀNTIA

PLA D'EN BOET: Jairo, Eric, Marc Palau, Carlos Gonzàlez, Moussa, Silva, Youness (Diego Jesús 86'), Valencia (Javi Rodríguez 54'), Ito Palanco, Àlex Palau (Collado 89') i Valle.
AD LA LLÀNTIA: Carlos Carrión, Sergio López, Artero, Alexis (Blasco 78'), Jordi Cano, Delfín (Ibra 68'), Isra, Diallo, Guedes (Jerreh 46'), Àngel Vega (Chamarro 60'), Ibu.

El derbi de la jornada ha estat un partit jugat de poder a poder, tot i que la classificació dels dos equips a la taula sigui molt diferent, i ha acabat amb un just empat. Amb aquest resultat els locals encadenen quatre jornades sense perdre i els visitants veuen com els avança la Mataronesa en la lluita pel segon lloc.
Després d'un inici molt fort l'equip local es va avançar als 9' amb un gol d'Àlex Palau. A partir d'aquí La Llàntia va passar a dominar i l'equip del Pla d'en Boet ho va neutralitzar amb un gran treball defensiu arribant al descans amb avantatge.
La segona part va transcórrer amb el mateix guió fins que els visitants van empatar als 75' a pilota aturada quan Sergio López va rematar una falta lateral. Després en l'última jugada del partit el Boet va poder sentenciar en un u contra u però no va encertar en la rematada.

UD MOLINOS 2-5 PREMIÀ DE DALT

UD MOLINOS: Sandro Pulido, Sergi Grau, Abel Moreno, Hèctor, Ruben Moreno (Beltrán 88'), Roca (Xavi 56'), Badre, Adan Nevado (Morillas 82'), Manrique (Navarro 56'), Augusto Campos, Adrián Garcia (Óscar 46').

La sorpresa negativa de la jornada l'ha proporcionat el Molinos que ha patit la segona derrota a casa davant un Premià de Dalt molt encertat. Els premianencs s'han defensat bé a la primera part i han aprofitat una de les seves ocasions per avançar-se a la mitja hora de joc.
A la represa l'equip local ha sortit amb ganes però no els sortien les coses i al quart d'hora de la segona part s'han trobat amb un 0-3 en contra. Ja a remolc, Badre i Xavi Almazán han fet dos gols, però després de cada un d'ells els visitants han replicat de forma immediata.

SINGUERLÍN 1-2 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Rafa, Carlos, Comas (Vicente 52’), Tommy, Simon (Mosquera 41’), Toni, Koke, Lluis (Aitor 52’), Peque (Hassan 80’), Aldo, Miguel, Jurado i Pedro.

La Mataronesa va aconseguir tres punts molt treballats, que col·loquen als homes de Josep Zaragoza i Kevin Vicente, en la lluita per l'ascens, en segon lloc de la taula.
Els primers minuts del partit van ser per al Singuerlín, però la Mataronesa es defensava amb ordre de les escomeses locals, sortint des de darrere amb transicions ràpides. En el minut 26, Carlos des de la banda li va posar un centre mesurat a Comas, que de cap va aconseguir avançar als arlequinats. Els locals van començar a emprar-se amb contundència en el seu joc, la qual cosa contrarestava la Mataronesa, amb un joc de control de la pilota, disposant d'un parell d'ocasions per augmentar la distància en el marcador, però el porter local amb les seves intervencions va aconseguir arribar al descans amb la mínima diferència en el marcador.

En la segona meitat, el Singuerlín va sortir més endollat al partit, aconseguint l'empat en el minut 50. La Mataronesa es va posar el vestit de feina, i amb bones triangulacions va posar-se novament davant del marcador, quan en el minut 62' Mosquera entrant per banda va col·locar la pilota dins de l'àrea perquè Toni aconseguís el que seria el gol del triomf. Els minuts passaven i els locals veien com no eren capaços de canviar el signe del partit. En el minut 77 la Mataronesa es quedà amb deu per l'expulsió de Koke, la qual cosa els va donar ales al Singuerlín bolcant-se a l'àrea visitant buscant el gol de l'empat. Però una defensa ordenada dels de Mataró, desbaratava les escomeses locals, i els va portar a la cinquena victòria consecutiva i novena jornada d'imbatibilitat.