Guanya el Cirera i perden els altres dos equips de 2a Catalana

L'equip groc va guanyar al camp d'un ex-segona B com és la "Grama"

La jornada no era fàcil per als tres equips de 2a Catalana, ja que jugaven a camp contrari i el que ho tenia en teoria més fàcil era el Cirera que va complir els objectius guanyant al camp d'un ex-segona B com és la "Grama" vingut a menys i que està en posició de descens. Els altres dos van caure derrotats als camps del Premià i el Carmelo i cauen a zona de descens.

160411Fu_GramaCirera

UD GRAMENET 1-3 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Carlos Gómez, Albertito, Castillo, Pau (Isaac 61'), Àngel (Agus 67'), Miguel, Toni Redondo, Romero, Peque (Othman 77'), Joel.
GOLS: 22' Luismi (1-0); 29' PAU (1-1); 38' PEQUE de penal (1-2); 73' MIGUEL (1-3).

El Cirera va obtenir un triomf molt important en la lluita per la permanència, en un partit en el qual va remuntar el gol inicial dels locals marcat de falta directa. Pau va empatar amb un bon xut des de dintre de l'àrea i poc després Peque, de penal, va capgirar el marcador en una jugada en la qual l'equip colomenc va quedar en inferioritat. A la represa els cirerencs van esperar el seu moment i Miguel Laborda va sentenciar en una bona jugada individual.

PREMIÀ ESPORTIU 2-0 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Paco, Alvero, Mansilla, Hassan, Navarro, Alaji, Zaka (Isaac 66’), Pompido (Ito 75’), Campaña (Comas 46’), Musta (Palanco 46’), Mosquera (Manolo 68’), Koke i Rafa:
GOLS: 32’ Valderas (1-0) i 51’ Arbi (2-0).

La Mataronesa va fer un bon partit, però va acabar caient davant un molt bon rival. L'equip arlequinat va plantejar una primera meitat de contenció resistint bé fins al minut 32, en què el Premià aconseguí el primer gol del partit en una pilota que quedà solta en la frontal de l'àrea després de diversos rebots. Després la Mataronesa va intentar tenir el control de la pilota, però generant poc perill en atac.
En la segona meitat l'equip arlequinat va canviar el dibuix tàctic donant entrada a jugadors més d'atac, però una pilota perduda en els primers minuts va generar el segon gol local. I després en el minut 58 Paco encara va aturar un penal.

CARMELO 3-2 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Dani, Sergio López, Omar, Artero, Oriol, Ibrahima, Isra, Diallo (Aitor 81'), Said (Martín 70'), Toni Muñoz (Delfín 61'), Sergio Cobo (Juanjo 61').
GOLS: 39' Raúl (1-0); 44' Paquito (2-0), 49' IBRAHIMA (2-1); 61' SERGIO LÓPEZ (2-2); 78' Dela (3-2).

L'equip barceloní va sortir molt fort i va fer una gran primera part en la qual els verds van resistir quasi fins al final, però en els darrers minuts van rebre dos gols.
A la represa els locals van baixar el ritme i els llantiencs van empatar el marcador proporcionant un final a cara o creu on hagués pogut passar qualsevol cosa, i en el qual va tenir més encert l'equip del Carmel. Amb aquesta derrota La Llàntia cau a zona de descens.