El CE Mataró va a buscar la victòria a Mollet

L'equip groc-i-negre necessita un triomf fora de casa que l'impulsi cap amunt

L'equip del CE Mataró està situat en una zona molt problemàtica de la taula, a només un punt del descens, quan falten 12 jornades per acabar el campionat, i el diumenge al migdia (12 hores) juga al camp del Mollet buscant un triomf necessari per poder encarar el tram final amb confiança.

A la primera volta l'equip molletenc, que durant tres jornades va ser líder en solitari va treure un empat a un gol del camp del Centenari.  És un equip eminentment defensiu, ja que només ha encaixat 17 gols i només n'ha marcat 21, per fer els 35 punts que el situen a la vuitena plaça, a 6 del líder que és el Vilassar de Mar. En 8 partits no ha marcat i en 8 més només ha marcat un gol.

Rodri

Llegeix la crònica del partit de la 1a volta a Mataró

L'equip molletenc fins ara s'ha mostrat molt més fort a camp contrari (ve de guanyar a l'Escala per 1-2, i ha tret 21 punts fora de cas), que no pas al seu camp (en el seu darrer partit a casa va perdre per 0-2 davant el Vic i només ha pogut sumar-hi 14 punts), i per tant no sembla una missió impossible per al CE Mataró, però haurà de tenir sort i encert per aprofitar les seves ocasions de gol si vol obtenir els tres punts d'aquell camp.