El CE Mataró no pot fallar davant un dels cuers

A Segona Catalana només el Cirera juga a casa

Mataro-Junquera

El Mataró s'ha trobat amb una jornada de descans que esperem que hagi servit per asserenar els ànims i poder afrontar el pròxim partit, contra un dels cuers, amb garanties d'èxit i així trencar la mala ratxa que està travessant, amb cinc jornades sense conèixer el triomf.

A la primera volta, el Mataró va aconseguir, en terreny molletenc, la primera victòria en aquesta etapa a 1a Catalana (1-2), però fa dues temporades el Molletense, en partit de 2a Catalana, va arrencar un empat del camp del Centenari. El partit es jugarà diumenge a les 16.30 hores al Camp del Centenari.

SEGONA CATALANA

Dels tres equips mataronins només el Cirera (12è amb 20 punts) juga a casa i ho fa rebent al Guineueta (8è amb 29 punts) buscant uns punts necessaris per fugir de la zona de descens de la qual només el separa un punt. Una mica pitjor està La Llàntia (13è amb 19 punts) i que visita el Besòs Baró de Viver, un equip que és 10è amb 24 punts. La Mataronesa, que ara mateix està en zona tranquil·la (9è amb 25 punts) és qui té el rival més assequible, ja que visita el penúltim classificat.

TERCERA CATALANA

Situació compromesa per als dos equips mataronins que freguen el descens. Aquesta jornada el Liverpool rep el Singuerlín i el Pla d'en Boet visita el Vilassar de Dalt