El CE Mataró visita un rival inèdit

Els mataronins juguen diumenge a les 16 hores davant el filial del Girona

Ocasió Urbano

L'equip groc-i-negre juga el diumenge a les 16 hores al camp del Girona B, un rival inèdit fins ara. L'equip groc-i-negre busca començar l'any 2016 millor que va acabar el 2015, obtenint una victòria que li permeti somiar a lluitar pels primers llocs i no pas haver-ho de fer per assolir la permanència.

L'equip gironí no està tenint una bona trajectòria al seu camp on ha perdut 5 dels 7 partits jugats. A veure si el CE Mataró ho pot aprofitar i pot aconseguir la seva quarta victòria a camp contrari.

Tres baixes

Aquesta setmana l'equip entrenat per José Maria Polo ha patit tres baixes, Marc Aranyó ha deixat l'equip per motius laborals, mentre que els defenses Antonio Pérez i Albert Pintor, jugadors formats a la casa i amb una important trajectòria al primer equip han decidit plegar, després de no gaudir de massa minuts en aquest inici de temporada.

16a jornada (10 gener)

Abadessenc - Andorra
Molletense - VILASSAR MAR
Tona - Avià
Sants - Farners
Martinenc - Lloret
Horta - L'Escala
Manresa - Vic
Girona B - CE MATARÓ
La Jonquera - Mollet

Segona Catalana

El dissabte la Mataronesa busca la tercera victòria consecutiva davant d'un dels equips de la zona alta, mentre que el diumenge l'AD La Llàntia intentarà trencar la seva mala ratxa, de 7 partits sense guanyar, davant d'un equip que no fa gaire era dels més potents de Catalunya.  El Cirera juga a Montcada contra el cuer buscant tres punts que li permetin fugir de la zona de perill.

Tercera Catalana

Liverpool i Pla d'en Boet han trencat la seva llarga ratxa negativa i volen iniciar el 2016 amb dues victòries que els permetin respirar en zona tranquil·la de la taula.