Gol de mestre del mataroní Carles Aleñà a la Champions juvenil

Va "imitar" Maradona i Messi amb un gol davant la Roma en partit jugat amb el juvenil del Barça

151125Aleñagol

El mataroní Carles Aleñà va fer ahir un gol magistral amb el juvenil del FC Barcelona en partit de la Champions juvenil que l'equip blaugrana jugava contra la Roma, i que va acabar amb empat a 3 gols. Va ser un gol molt semblant al que va fer Maradona al Mundial de Mèxic davant Anglaterra i Messi en partit de Copa davant el Getafe ja fa anys, agafant la pilota al centre del camp, driblant quatre jugadors i clavant la pilota a la porteria superant per ras el porter italià.

En Carles Aleñà havia fet dos gols, aquest va ser el segon seu i el 3-0 amb què el Barça dominava al descans. Però l'equip blaugrana va patir moltes lesions, va haver d'acabar amb 10 i l'equip italià va acabar empatant.

Ho podeu veure al vídeo de resum del partit (als 2'20''):

El mataroní en el partit anterior davant el Bate Borisov ja havia marcat també dos gols, ja ha debutat amb el Barça B i ha entrenat amb el primer equip, i tothom diu que, si no s'espatlla, està cridat pel seu talent, demostrat al Barça des que hi va entrar als 8 anys, a ser un gran jugador amb possible futur al primer equip del Barça. Des de petit se l'havia comparat amb Maradona per la seva semblança en el pentinat.

Un altre mataroní forma part del juvenil blaugrana

Dir que a l'equip del FC Barcelona juvenil hi juga un altre mataroní, en Dani Morer, lateral dret titular en aquest partit contra la Roma, i que al llarg de l'any 2015 ha estat cridat, junt amb Carles Aleñà, a la selecció espanyola sub-17.

151126Fu_DaniMorer

El pare de Carles Aleñà ja va destacar com a futbolista

Hem de dir que això li va una mica de família, ja que el seu pare, Francesc Aleñà, ja va destacar com a futbolista, passant per equips com Sant Andreu, Xerez, Mallorca, Jaén, Elx, Lleida (equip amb el qual va pujar a 1a Divisió), Andorra i Palamós, per acabar jugant al CE Mataró la temporada 1996-97 a 3a Divisió, en una temporada que va iniciar Martin Abad d'entrenador, però que va acabar el conegut Jaume Creixell.

En Francesc Aleñà fa fer 11 gols aquella temporada a la lliga i va col·laborar decisivament a què el CE Mataró es classifiqués per a les semifinals de la Copa Catalunya gràcies a un gol que va derrotar el Figueres. El Mataró va jugar aquesta semifinal en forma de triangular a Tarragona davant el Nàstic i el FC Barcelona, guanyant els amfitrions per 0-2 i perdent davant l'equip blaugrana per 0-5.