La Llàntia perd el derbi maresmenc

Els mataronins van perdre 4-0 al camp del Sant Pol

La llantia futbol

La Llàntia va perdre 4-0 el derbi maresmenc al camp del Sant Pol en un partit que va estar molt més igualat del que reflecteix el resultat final. Després de 75 minuts de màxima igualtat, el Sant Pol va aconseguir l’1 a 0, a partir d’aquí el matx es va tornar boig i en els cinc darrers minuts de partit, amb l’equip verd i blanc llançat a l’atac en busca de l’empat, el Sant Pol va aconseguir tres gols que van certificar la victòria local.

Després d’aquesta derrota, el conjunt mataroní ja porta cinc jornades sense conèixer la victòria i només ha sumat 3 dels darrers 15 punts possibles i es troba a la part baixa de la classificació.

SANT POL - LA LLÀNTIA 4-0

LLÀNTIA: Daniel, Llop (Delfin, 80’), Masero, Javier Fernandez (Ibrahima, 64’), Israel Martínez (Artero, 82’), Oumar, Leiton (Vela, 80’), Diallo (Martin, 64’), Aitor Moreno, Sergio López.
GOLS: 74’ Pacheco (1-0), 85’ Mamadou (2-0), 87’ Eric (3-0), 89’ Mohamed (4-0).