Mataronesa i Llàntia firmen taules en el derbi de 2a Catalana

Els verd i blancs van aconseguir l’empat in extremis

Mataronesa-llantia

Mataronesa i Llàntia van empatar a un gol en el derbi mataroní de Segona Catalana en un matx vibrant que no es va resoldre fins als darrers instants de joc. Els arlequinats es van avançar a l’inici de la segona part, però en el minut 88’ van veure com se'ls hi tornaven a escapar dos punts amb l’empat de La Llàntia. El punt no deixa content a cap dels dos equips, els locals continuen en la zona alta, però ara estan una mica més lluny del líder, mentre que els visitants sumen un punt que no els allunya de la zona baixa.

La primera meitat va ser molt entretinguda per al públic assistent del Municipal del Camí del Mig. Els dos equips van desplegar un joc molt seriós, però sense arriscar en excés, i això va fer que no es veiessin gaires ocasions de gol.

La segona meitat va començar com va acabar la primera, amb intents dels dos equips d’arribar a l’àrea local, però sense tenir ocasions clares de gol. El marcador no es va moure fins al minut 66’, quan Palanco va construir una jugada per banda i va assistir a Isaac perquè fes l’1 a 0.

A partir d’aquí La Llàntia, necessitada de punts, va avançar les seves línies i va buscar l’empat amb èmfasi. Els visitants van disposar de diverses ocasions per empatar, però la Mataronesa al contraatac també va disposar d’un parell per sentenciar el partit. Semblava que el partit acabaria 1 a 0, però en el 88’ la sort va somriure als verd i blancs i Cobo va aconseguir el gol de l’empat. Els visitants fins i tot van tenir la victòria a les seves mans en el temps de descompte, quan Cobo es va plantar sol davant del porter local Rafa que li va endevinar les intencions, salvant un punt pel seu equip i evitant el triomf visitant.

MATARONESA - LA LLÀNTIA

Mataronesa: Rafa, Hassan, Navarro, Ito (Miguel, 60’), Palanco (Joel, 74’), Alejandro, Tavero (Zaka, 74’), Koke, Comas (Joan Albert, 85’), Musta (Isaac, 60’), Alvero, Jurado i Pedro.
La Llantia: Daniel, Oriol (Vela, 83’), Masero, Ibrahima (Diallo, 74’), Cobo, Israel, Bah, Leiton (Javier, 74’), Aitor, Sergio, Antoni (Pereira, 83’), Sánchez i Moran.
Gols: 66’ Isaac P. (1-0) i 88’ Cobo (1-1).