Empat agredolç de la Mataronesa a Sant Pol

Els mataronins van encaixar el gol de l’empat en el minut 86’

MATARONESA

La Mataronesa va treure un punt de la seva visita al camp del Sant Pol, un resultat que no va satisfer al conjunt mataroní que es va avançar en el 79’ amb un gol de penal de Palanco, però que va veure com els locals amb un home menys empataven en els darrers instants de partit. Tot i això, el punt permet al conjunt arlequinat continuar a la part alta de la taula a només tres punts del líder el filial de l’Europa.

La primera meitat va ser molt igualada sense que cap dels dos equips arribés a la porteria rival i amb molt de joc brut que l’àrbitre del matx no va saber aturar. A la represa el matx va canviar i els locals van ser els primers a tenir ocasions per avançar-se en el marcador. Però la Mataronesa no es va arronsar i també va tenir les seves.

En el minut 79’ de joc amb el Sant Pol amb un home menys, Palanco va fer de penal el 0-1 que semblava encarrilar la victòria mataronina. Però els de casa no es van rendir i en el minut 86’ van fer l’empat en una jugada afortunada. Amb la igualada els dos equips van anar a pels tres punts i el partit es va tornar boig amb ocasions a banda i banda, la darrera la va tenir la Mataronesa quan el porter local va desviar una rematada de Zaka que tothom veia a dins.

SANT POL - MATARONESA 1-1

MATARONESA: Rafa, Alvero, Hassan, Jurado (Joan Albert, 65’), Diego (Manolo, 79’), Palanco (Ito, 79’), Alejandro, Tavero, Comas, Musta (Issac, 65’), Joel (Zaka, 79’), Pedro.
GOLS: 79’ Palanco (0-1) i 86’ Shuta (1-1).