El Liverpool resisteix i acaba guanyant amb 10

Els mataronins guanyen 0-1 al camp del Singuerlín i ja són tercers

liverpool-llantia

Victòria treballada del Liverpool que es va imposar 0-1 al camp del Singuerlín, un dels equips més forts de la categoria i que la temporada passada militava a 2a Catalana. Els mataronins es van emportar els tres punts després de jugar gairebé tota la segona part amb un home menys per l’expulsió d’Albert Martin.

El gol mataroní va arribar en el minut 19’ de joc quan José Manuel Cano va superar el porter local. A partir d’aquí els vermells van saber administrar el seu avantatge i fins i tot haurien pogut fer un segon gol al contraatac abans d’arribar al descans.

Només començar la segona part, en el minut 51’ de joc, l’equip entrenat per Pedro Manuel Anadon es va quedar amb 10 per l’expulsió de Martin, complicant encara més les coses. Però els mataronins van saber resistir, i tot i ser un home menys, van mantenir la porteria a zero i es van emportar els tres punts. Després de tres jornades de lliga el Liverpool és tercer amb sis punts.

SINGUERLÍN - LIVERPOOL 0-1

LIVERPOOL: Xavier Moreno, Daniel Sogo, Albert Martin, Genis Ros, Cano, Carlos Alonso (Nogales, 60’), Jebari, Carrasco (Artero, 68’), Nil Gomez, Sissoko, Eric (Joaquin, 85’).
GOLS: 19’ José Manuel Cano (0-1).