El Liverpool s’estrena amb derrota

El partit del Pla d’en Boet es va ajornar

Liverpool-la llantia ascens

El Liverpool va començar la lliga perdent 3-2 al camp del Canyelles de Barcelona, els barcelonins sempre van manar en el marcador davant un conjunt mataroní que va despertar massa tard. Ara els vermells intentaran sumar la primera victòria de la temporada, a casa davant el Pineda, que en aquesta primera jornada del campionat va empatar a casa davant el Singuerlín.

El Canyelles va encarrilar la victòria amb un matiner gol de Romero en el minut 14’ de joc i amb aquest resultat d’1 a 0 es va arribar al descans. Només començar la segona part Romero va tornar a perforar la porteria mataronina fent el 2-0. Aquest gol va esperonar al Liverpool que retallaria diferències amb un gol de Xavier Artero.

Però poc va durar l’alegria mataronina, ja que 12 minuts més tard del 2-1 va arribar el tercer gol del Canyelles obra de Molina. El partit estava molt costerut, però l’equip mataroní ho va seguir intentant i en el darrer minut de partit Antonio Muñoz va fer el 3-2. Però ja no hi va haver temps per a res més i els locals es van emportar els tres punts.

L’altre equip mataroní de la categoria, el Pla d’en Boet, havia de jugar diumenge a casa davant el Florida de l’Hospitalet de Llobregat, però finalment el partit es va ajornar i els grocs encara hauran d’esperar una setmana més per debutar a la categoria.

CANYELLES B - LIVERPOOL 3-2

LIVERPOOL: Joaquin Cuixart, Daniel Sogo, Albert Martin, Eric Jimenez, Jose Manuel Cano, Carlos Alonso, Xavier Artero, Antonio Muñoz, Jebari (Nil Gómez, 54’), Javier Carrasco, Sissoko.
GOLS: 14’ Romero (1-0), 52’ Romero (2-0), 65’ Xavier Artero (2-1), 77’ Molina (3-1), 89’ Antonio Muñoz (3-2).