La Mataronesa debuta a 2a Catalana amb una dolorosa derrota

Després de tenir l'ocasió de fer el 2-1 va rebre l'1-2 poc abans del final

La UD Mataronesa va debutar el dissabte a la tarda a la 2a Catalana amb una dolorosa derrota davant el Canyelles, un equip que fa dos anys jugava a 1a Catalana però davant el qual l'equip arlequinat va tenir opció de guanyar fins quasi al final.

Als 20' de joc Joel va avançar l'equip local, que semblava encarrilar bé el partit. Però a poc del descans, després d'haver desaprofitat ocasions per fer el 2-0 quan el davanter centre local va tenir un u contra u i no va encertar, la Mataronesa va rebre un gol d'aquells que se'n diuen "psicològics" quan l'equip visitant va empatar.

150905 FUT Mataronesa - Canyelles

La segona part es va jugar de poder  a poder amb gran igualtat, amb poques ocasions de gol, fins al tram final en què la cosa es va animar. L'equip local va estavellar una pilota al pal, però en el contraatac següent l'equip barceloní va marcar el gol definitiu, deixant glaçada a la parròquia local.

UD MATARONESA - CANYELLES 1-2

UD MATARONESA: Rafa, Alvero, Hassan, Jurado (Alejandro 46'), Navarro, Simon, Palanco, Koke, Musta (Pompido 72'), Joan Albert (Tavero 57'), Joel (Comas 46').
GOLS: 20' Joel (1-0); 44' Fortuny; 87' Cristian (1-2).