El Pla d’en Boet encarrila l’ascens

El conjunt groc va guanyar 4-1 el partit d’anada de la promoció d’ascens a Tercera Catalana

Ascens Pla d'en Boet

El Pla d’en Boet va posar un peu i mig a la Tercera Catalana després de guanyar 4-1 al Ciutat Meridiana en el partit d’anada de la promoció d’ascens. Després de quedar segon a la lliga, el conjunt entrenat per Lorenzo Pereira va aconseguir un molt bon resultat que ara haurà de defensar aquest diumenge a Barcelona.

Després d’una primera part força igualada, Jose Maria Valle va fer l’1 a 0 abans d’arribar al descans. A la segona part el conjunt mataroní va posar la directa i abans del minut 10’ Javier Rodríguez feia el 2-0. Però tot seguir va arribar un gerro d’aigua freda quan els barcelonins van fer el 2-1. A partir d’aquí els visitants es van tancar al darrere per defensar aquest resultat, davant un Boet que buscava més gols per afrontar la tornada amb més garanties. Quan restaven cinc minuts per acabar el matx, Albert Reyes va fer el 3-1 i tot seguit Alexis Pérez va fer el 4-1 definitiu que va fer embogir la grada local.

Ara, aquest diumenge, a les 12:15 hores, el Pla d’en Boet jugarà el partit de tornada en el Complex Esportiu Ciutat Meridiana del Torrent Bosc de Barcelona, on els grocs esperen fer valer el 4-1 de l’anada per aconseguir l’ascens a Tercera Catalana.

PLA D’EN BOET - CIUTAT MERIDIANA 4-1

BOET: Jairo Hernandez, Javier Rodríguez, Alejandro Silva, Lluc Pera, Javier Alvarez, David Martínez (Albert Reyes, 83’), Mohamed El Hassani (Alexis Perez, 68’), Carlos González (Ordoñez, 53’), Jose Maria Valle (Jose Antonio Palanco, 46’), David Cabezas, Youness El Harrak (Outman, 61’).
GOLS: 40’ Jose Maria Valle (1-0), 53’ Javier Rodríguez (2-0), 55 Cristian Tormo (2-1), 87’ Albert Reyes (3-1), 89 Alexis Perez (4-1).