La UD Cirera guanya el darrer partit a casa

Va superar el Sant Pol en la seva quarta victòria seguida a camp propi

La UD Cirera va jugar el darrer partit de la temporada a camp propi, ja amb els deures de la permanència fets, i el va saldar amb una victòria en el derbi comarcal davant el Sant Pol, equip que, tot i la derrota, també aconsegueix mantenir la categoria.
A la primera part l'equip cirerenc va aconseguir avançar-se amb un gol de Peque, i amb la línia defensiva funcionant a la perfecció va aconseguir mantenir còmodament el seu avantatge fins al descans.

Cirera-Sant Pol

A la represa, l'equip local, dedicat a donar una satisfacció als seus seguidors, va funcionar a la perfecció amb bona defensa i contraatac i va ampliar l'avantatge fins al 3-0, maquillat al final per l'equip visitant.

UD CIRERA - SANT POL 3-1

U.D.Cirera: Carrion (Toni 46'), Carlos Gómez, Oscar , Isaac (David 53') , Albertito, Demba, Remo, Joel (Sergi Andrada 53'), Pau (Cristian 58'), Augusto, Peque (Jesús Maldonado 46').
Gols: 14' PEQUE (1-0); 49' ÓSCAR (2-0); 59' DEMBA (3-0); 80' José Maria (3-1).