Llàntia i Mataronesa obren escletxa i el Juventus surt del descens

Gran cap de setmana dels equips mataronins de Tercera Catalana

Juventus - Mataronesa

La Llàntia va guanyar i continua líder amb 4 punts més que la Mataronesa que és segona, però amb un partit menys. El Juventus també va guanyar i surt dels llocs de descens directe a Quarta Catalana, però encara córrer perill, ja que el 15è classificat pot baixar depenent dels descensos compensats.  El Liverpool va empatar i continua a mitja taula.

La Mataronesa continua segona

Victòria treballada de la Mataronesa que va guanyar 1 a 2 al camp d’un dels equips de la zona baixa que s’està jugant la permanència a la categoria. Després d’una primera meitat sense gaires ocasions de gol, només començar la segona els locals es van avançar amb un gol de rebot. Amb el marcador en contra la Mataronesa es va reactivar i deu minuts més tard d’encaixar el gol Palanco feia l’empat de penal. Poc després Zaka va assistir a Palanco perquè fes l’1 a 2 final que la Mataronesa va defensar amb ungles i dents fins al final.

PREMIÀ DALT - MATARONESA 1-2

MATARONESA: Paco, Navarro, Sofiane (Jurado, 87’), Palanco, Simon (Omar, 90’), Álex, Peque, Mosqueras, Miguel, Manolo, Joel (Zaka, 62’), Kiko, Diego, Pedro.

150430Fu_JuventusCabrils

La Juventus surt del descens

El Juventus va guanyar a casa a un dels aspirants a la segona plaça i després de moltes setmanes en el pou abandona el descens. Els verds porten cinc partits sense conèixer la derrota (4 victòries i 1 empat) i ara mateix tenen un punt més que el Premià de Dalt que és l’equip que marca el descens. Els locals van sortir molts forts i abans del minut 15’ de joc ja guanyaven 2-0 amb dues dianes de Marc Palau. A partir d’aquí l’equip verd va saber controlar el matx i jugar amb el marcador a favor. El gol visitant va arribar en el darrer minut.

JUVENTUS - CABRILS 2-1

JUVENTUS: Enric, Manel, Carles, Oriol Puig, Sergi, Biasi, Marc Palau (Vicedo, 70’), Joaquin, Roger (Renato, 87’), Sotillo (Martí, 77’), Marc Fernández.