El CE Mataró guanya i és molt a prop del títol

A falta de sis jornades només necessita dues victòries per obtenir l'ascens a 1a Catalana

Gol Uri Martínez

El CE Mataró ha guanyat aquesta tarda al camp Municipal de la Barceloneta davant el Catalònia per 0-2 i d'aquesta manera té el títol de 2a Catalana i l'ascens a 1a a tocar. A falta de sis jornades per a la final, només necessita dos triomfs, o un si el Ripollet punxa, per assegurar el primer lloc. I això tenint en compte que ja porta 14 partits sense conèixer la derrota i que ha de jugar amb equips de la zona baixa sembla bastant assequible.

El partit d'avui ha estat controlat absolutament per l'equip de Jose M. Polo que ha donat una vegada més mostra de gran solidesa en defensa (només ha encaixat 9 gols en els 11 partits que portem de la segona volta) i de resolució en atac (n'ha marcat 26 en els mateixos partits).

El primer gol ha arribat molt aviat i ha estat obra de Cristian de falta directa. Poc abans de la mitja hora ha arribat l'únic ensurt per què ha passat l'equip groc-i-negre en tot el partit quan el davanter centre local ha estavellat una pilota al travesser, però la rèplica ha estat immediata i una jugada molt ben trenada per la banda esquerra ha acabat amb una centrada de Willy que Uri ha rematat avançant-se al porter, en el que era el 15è gol de la temporada del que és el màxim golejador, però que feia jornades que no tastava el gol, cosa que bona falta li feia.

La segona part podríem dir que gairebé ha sobrat perquè l'equip local no podia acostar-se amb perill a l'àrea i el Mataró anava controlant bé la situació. L'oportunitat més clara l'ha tingut Sergi després d'una bona jugada de Baba però un defensa ha salvat sota pals la rematada.

CATALÒNIA - CE MATARÓ 0-2

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Lluís (Koke 83'), Albert Pintor, Isma, Willy, Parri (Sergi Sànchez 68'), Fiti, Dídac (Baba 79'), Cristian (Bustos 56'), Uri (Aranyó 68'), Aitor.
GOLS: 3' CRISTIAN (0-1); 32' URI (0-2).