La Mataronesa guanya el derbi a La Llàntia i és el nou líder

Els verds ara són segons a dos punts del primer classificat

Mataronesa - Llàntia 2-1

La Mataronesa va guanyar el derbi mataroní pel primer lloc 2-1 davant La Llàntia i va recuperar el lideratge del grup IV de Tercera Catalana i ara té dos punts d’avantatge sobre els verds que són segons. El Cabrils és tercer a sis punts de La Llàntia que jugaria la promoció d’ascens a vuit i la Mataronesa que pujaria directament a Segona Catalana.

Els locals es van avançar al minut 10’ de joc gràcies a un gol de Miguel que va rematar un servei de cantonada. Però els visitants no es van rendir i Aitor Moreno va fer l’empat a 1 després de transformar magistralment un llançament de lliure directe. Però abans del descans la Mataronesa va contestar amb un segon gol de Miguel que feia el 2-1

La segona meitat va començar amb la mateixa intensitat. La Llàntia va incorporar nova pólvora amb els canvis i va gaudir de diverses ocasions per empatar, les més clares a pilota parada. La Mataronesa no es va tancar al darrere i va intentar tenir la pilota i deixar córrer el cronòmetre, tot i que també hauria pogut sentenciar el matx al contraatac amb un tercer gol. Finalment el marcador no es va moure i els de casa es van emportar la victòria per un ajustat 2-1.

UD MATARONESA - LA LLÀNTIA 2-1

MATARONESA: Pedro, Hassan, Navarro, Soufiane (Zaka 75’), Palanco, Othman (Simon 71’), Álex (Jurado 89’), Mosquera, Miguel, Manolo (Kiko`81), Joel, Elias, Omar, Paco.
LLÀNTIA: Daniel, Juan José, Artero (Ibrahima 53’), Delfin (Fernández 53’ (Vela 71’)), Llavero (Guti 65’), Israel, Pereira, Cobo, Aitor, López, Martin (Llop 53’), Montes, Font.