El CE Mataró perdona i deixa escapar dos punts

Ha tingut el partit controlat, però ha fallat moltes ocasions i el Lloreda ha acabat empatant de penal

El CE Mataró, líder de 2a Catalana, ha vist reduït el seu avantatge sobre el segon classificat a 8 punts, en deixar-ne escapar dos en el partit jugat al Municipal del Centenari contra el Lloreda, en el qual s'ha avançat dues vegades, gràcies a dues jugades a pilota aturada, però després ha perdonat molt i al final ha vist com els visitants empataven a cinc minuts del final de penal.

MATARÓ-LLOREDA

El partit s'ha posat bé perquè als 3 minuts un córner llançat per Aitor l'ha rematat de cap Marc Aranyó de forma impecable. A partir d'allà els badalonins han obert una mica més les seves línies, pressionant molt, però el Mataró ha disposat d'algunes ocasions immillorables per augmentar l'avantatge, sobretot en una d'Aitor en la qual el seu company Cristian ha evitat el gol, i poc després, en un embolic dins l'àrea, els visitants han empatat.
Abans del descans encara Cristian ha tingut una ocasió claríssima però la seva rematada al primer pal ha anat fora.

Aitor picant falta 2-1

A la represa ben aviat l'equip groc-i-negre s'ha avançat en una altra jugada a pilota aturada amb centrada d'Aitor i rematada de cap d'Isma. A partir d'allà s'ha vist que l'equip badaloní no podia mantenir el ritme de pressió de la primera part i el Mataró ha gaudit de bones ocasions al contraatac, però o bé es fallaven les passades, com algunes d'Uri o Cristian, o bé s'errava en les rematades clares, i a quatre minuts del final, en una jugada innocent, Willy ha fet penal i el Lloreda no l'ha desaprofitat.

Encara hi ha hagut dues ocasions claríssimes, una de Víctor que des de la frontal, i amb el porter fora de la seva posició, ha provat una vaselina que ha sortit fora per molt poc, i després, en un xut molt potent de Parri, també des de la frontal que ha salvat un defensa dins l'àrea petita amb el pit. Però avui no era el dia, el Mataró no ha tingut la sort d'altres ocasions i han volat dos punts, que esperem que no es trobin a faltar al final.

Però bé, l'equip de José M. Polo és líder amb 8 punts d'avantatge, cosa que de ben segur s'hauria signat a l'inici de campionat, porta vuit jornades consecutives sense perdre i només ha perdut dos partits en tot el campionat. Precisament, contra un d'ells el Mataró s'enfrontarà la setmana vinent: el Sant Joan de Montcada que acaba de guanyar al camp del Cirera i que a la primera volta va guanyar per 0-3 al camp del Mataró.

CE MATARÓ - LLOREDA 2-2

CE MATARÓ: Joel, Lluís (Sergi Sànchez 58'), Pintor (Urbano 46'), Isma, Willy, Parri, Fiti, Baba (Víctor 68'), Marc Aranyó (Uri 76'), Cristian, Aitor Gonzàlez.
GOLS: 3' MARC ARANYÓ (1-0); 22' Bernat (1-1); 48' ISMA (2-1); 86' Bernat de penal (2-2).