La Llàntia guanya el derbi davant el Juventus i continua líder

La Mataronesa que es va retrobar amb la victòria manté la segona plaça

liverpool-llantia

La Llàntia va guanyar amb comoditat el derbi mataroní davant el Juventus 4-0 i continua líder de Tercera Catalana. Els locals es van emportar la victòria anotant dos gols a cada part del matx, a la primera Sergio Cobo i Antoni Martin van posar el 2-0, mentre que a la segon part Delfin Garcia i Jorge Risquez van arrodonir la golejada. Després d’aquesta derrota, el Juventus continua a la zona baixa, només un punt per sobre dels llocs de descens.

LLÀNTIA - JUVENTUS 4-0

LLÀNTIA: Pulido, Masero, Javier, delfin (Ca- mara, 61’), llavero, Sergio (Zelaya, 81’), llop, Vela (Valencia, 45’), Cobo (Jordi, 83’), aitor Moreno, Martin (Jorgei, 67’).
JUVENTUS: Enric, Ballestereos, Carles (re- nato, 45’), Oriol, Sergi, roger, Torres (roher, 63’), Joaquin, Palau, Oscar (Marc, 20’), Manel (Vicedo, 45’).

Triomf de la Mataronesa

La Mataronesa, després de patir la se- tmana passada la segona derrota de la temporada, es va refer i va guanyar 3-1 l’Argentona, un rival directe per l’ascens. Othman va avançar els locals, però abans del minut 15’ l’Argentona va empatar. Abans del descans Palanco va rematar de cap una centrada de Manolo fent el 2-1. El definitiu 3-1 va arribar al minut 88’ i va ser obra de Zaca.

MATARONESA - ARGENTONA 3-1

MATARONESA: Pedro, Kiko (Simonm 46’), Carlos, navarro, Palanco (Oussama, 89’), Othman (Zaka, 74’), Soufiane, Mosquera, Said (Jurado, 58’), Manolo, Joel (diego, 86’), Omar..

Derrota del Liverpool

Mal inici d’any del Liverpool que ha per- dut els dos partits que ha disputat aquest 2015. Aquesta setmana va perdre clara- ment 5-1 al camp de l’Arenys de Mar.